Sådan Plan væg briklayout

August 15

Udlægning af fliser på væggen er lig udlægning af fliser på et gulv, med undtagelse af billeder, hylder og andre ting, der er hængt på en væg. Det betyder, at der skal være en plan, før du begynder. Under et layout af væg flise er den første række altid afgørende. Dette gælder uanset om din første række fliser starter i midten af væggen eller hvis du starter fra gulvet.

Instruktioner

•Measure både bredden og højden af væggen for at være dækket med fliser, og registrere dine resultater. Hvis du har en tabel med udarbejdelsen, vil du at tape et stykke af udarbejdelse papir til tabellen, at være sikker på at det er kvadratisk med bordpladen.

•Calculate en brugbar skala man tegner dine planer på papiret. For eksempel, hvis din væg er 12 fod lang og din papir er 18 inches lang, kan du skalere din tegning, således at 1 tomme er lig med 1 fod. Det betyder, hver ¼ tommer er lig med 4 inches. Fordi de fleste fliser lagt på en væg er 4 inches square, vil det være lettere at tegne din plan.

•Draw en vandret linje tæt på bunden af papiret. Husk, hver tomme trukket er lig med 1 fod, så trække den vandrette linje i overensstemmelse hermed.

•Sæt trekant linealen i den venstre ende af vandret streg. Tegn en linje vinkelret på den vandrette linje, holde for øje, omfanget af tegningen. Spejlvende trekant linealen rundt, placere den på anden enden af linjen og tegne en lodret streg der så godt.

•Next, gør en mark med ¼-tomme mellemrum på vandret og de lodrette streger. Dette vil give dig de korrekte målinger for hver flise, der vil blive lagt på væggen.

•Measure væggen for alle hindringer, som ikke kan fjernes. For at gøre dette, måle fra et hjørne af væggen og gulvet op til denne hindring. Dette vil tillade dig at tegne afbrydelsen og strømmen af flisen på udarbejdelsen papir.

Tips & advarsler

  • Én måde at forenkle en skala som den i denne plan er at bruge graftegning papir, fordi gitrene er ¼ tommer kvadrat. Mens den stadig er i planlægningsfasen, tjekke de forskellige produkter, der er tilgængelige til at angive flise. Dette vil give tid for dig at vælge de bedste produkter til dit projekt. Tegningen let på papiret giver mulighed for fejl, som vil være svært at opdage efter sletning dem.
  • Tillad ikke udarbejdelsen papir til at flytte fra sin plads på bordet, eller din skala vil ikke være nøjagtige. Gør ikke brug tegning redskaber der ikke blev oprettet for at udarbejde en plan, eller der vil være forskelle i dine beregninger.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com