Sådan pletten beton med jernoxid

June 30

Sådan pletten beton med jernoxid

På trods af at være stærke, holdbare og overkommelige, beton gulve scorer lavt i form af æstetik. Selv om det kan synes vanskeligt at forestille sig, er at ændre hele udseendet af et betongulv meget lettere end hvad de fleste mennesker tænker. Anvende jernoxid vil pletten beton med en dyb, indbydende rust farve, hvilket gør gulvet mere attraktivt i forhold til de sædvanlige kedelige grå udseende af beton.

Instruktioner

•Rengør den betongulv. Feje gulvet for at fjerne støv og snavs med en kost. Skrabe eventuelle rester, der måtte stikning til gulvet med en skraber. Gulvet skal være helt nøgne, før du anvender jernoxid pletten på det. Sørg også for, at den betongulv har ingen fugemasse anvendes på det.

•Pour jernoxid i en spand. Tage en moppe og dyppe den i jernoxid. Anvende jernoxid pletten på gulvet. Flytte moppen hen over gulvet med den samme bevægelse, du vil bruge når du rengør et gulv. Begynde at anvende pletten på det fjerneste hjørne af rummet fra afkørslen.

•Spørg en ven til at følge dine fremskridt og sløre linjerne i pletten applikationer med en anden moppe. Din ven skal tørre gulvet umiddelbart efter du anvender jernoxid på gulvet. Arbejde mod udgangen så du forlader lokalet uden at træde på den våde plet.

• Lad pletten tørre natten. Sørg for, at gulvet er helt tørre inden anvendelse af sealer.

•Applicer et konkret sealer til dit gulv. Før du anvender sealer, skal du bruge gummihandsker til at beskytte vores hænder. Hæld sealer løsning i en ren spand. Dyp en ren moppen på spanden gulvet sealer. Vride moppen for at klemme nogle af væske ud. Moppen bør være våd men ikke drypper. Anvend sealer på gulvet. Start med det fjerneste hjørne af lokalet og arbejde din vej til exit.

• Lad sealer tørre natten over før du skridt ind i stuen eller flytte i møbler.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com