Sådan pletten hvid cedertræ

July 30

Sådan pletten hvid cedertræ

White cedertræ træer vokser i den nordøstlige del af Nordamerika. Deres træ er kendt for sin holdbarhed og også dens skønhed. White cedertræ tømmer er rot-resistente, og træerne selv er sygdom og insekt resistente (insekter ikke kan lide stærk aroma sat ud af træ), hvilket resulterer i en højere kvalitet af tømmer med færre huller og en ranke korn. Træet er også en tiltalende gyldne eller rødlig-gylden farve efter høst og weathers gradvist til en sølv farve, hvis de blev efterladt uden for ubehandlet. Hvis du leder efter en bestemt farve, men hvid cedertræ pletter let og holder pletten i lang tid.

Instruktioner

•Sand alle sider af white cedertræ tømmer med 80 grus sandpapir for at åbne porerne i træet og tillade flere pletten til at komme.

•Thin pletten med vand med omkring 10 procent (tilføje 1 del vand for hver 10 dele pletten). Dette vil hjælpe pletten suge ind i tømmer bedre, da cedertræ er et naturligt rot-resistente træ det ikke suge pletter som let som andre indenlandske træsorter som fyr.

•Applicer pletten med en pensel, ikke en rulle. Dette vil hjælpe pletten suge ind i cedar træ. Sørg for at anvende pletten på alle sider af det tømmer, der vil blive udsat, da dette skaber en jævnt absorberende overflade. Nogle fugt vil blive absorberet, som tømmer bliver våde (det er OK), men hvis ene side er plettet og en del ikke, unstained afsnit vil absorbere vand hurtigere og træ vil warp, forårsager plet at skrælle.

•Tillad pletten tørre ifølge producentens anvisninger.

Tips & advarsler

  • Må ikke anvendes en vand fugemasse på cedertræ, da dette vil medføre træ til forfald meget hurtigere.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com