Sådan pletten hvid Køkken Cabinets at ligne træ

October 29

Sådan pletten hvid Køkken Cabinets at ligne træ

Hvid køkken cabinets supplere mange stilarter og farver. Over tid, dog kan du vokse træt af udseendet og beslutter, at du ønsker en mere naturlig finish. Hvis din frysere er massivt træ, er du i lykke. Alt du skal gøre er at fjerne maling og bejdse træ. Men hvis din frysere er sammensat af nogle andre materiale, du bliver nødt til at få dem til at ligne træ. Denne opgave kræver knofedt og tålmodighed, og vil tage tre til fire dage at fuldføre. Når du er færdig, men vil du have kabinetter med en dejlig træ-lignende finish.

Instruktioner

•Sæt plastfolie under kabinetter at beskytte gulvet, og brug malerens tape til at dække off nogen områder, du ikke ønsker at male.

•Ansigt over kabinetter grundigt med en husstand renere at fjerne snavs, olie og fedt, som forstyrre maling vedhæftning. Tørre kabinetter med en blød klud.

•Tag døre og hardware fra kabinetter, og gå over dem let med fine sandkorn sandpapir til ru finish. Tør støvet slibning med en fugtig svamp. Lad dem tørre.

•Applicer en frakke af lyse tan kabinet og trim maling, ved hjælp af en kvalitet pensel. Brug ikke for meget pres, da det kan forårsage penselmærker. Gøre det muligt malingen til at tørre i fire til seks timer før du fortsætter.

•Rub et jævnt lag af vandbaseret træ plet på de malede kabinetter, ved hjælp af en blød, fnugfri klud. Gnide op og ned. Anvende jævnt tryk at holde pletten ensartet. Arbejde i små sektioner, så du kan gøre træ korn visninger inden pletten tørrer helt.

•Wait omkring 15 minutter for at undgå udtværing pletten, og derefter oprette træ korn mønster, ved hjælp af en årer værktøj. Påfør en lille mængde af pletten til værktøjet årer, og tryk det mod toppen af kabinettet, et let pres, som du trækker værktøjet årer ned i kabinettet. Fortsætte arbejdet fra toppen til bunden af kabinettet på denne måde, indtil du er tilfreds med mængden af korn. Hvis du ønsker at blødgøre korn mønster, børste over det forsigtigt med en fnugfri klud efter det har tørret ca. 15 minutter. Gå videre til næste afsnit af kabinetter, når du er færdig.

•Tillad kabinetter til tørre i 16-24 timer efter du har anvendt træ korn mønster. Gnide på en anden jakke af pletten med en fnugfri klud, og arbejder i retning af kornet. Pletten må tørre for to til fire timer før du anvender yderligere frakker. Den årer mønster vil stadig være synlige efter en jakke af pletten er anvendt over det, men hver ekstra lag vil blødgøre mønster, hvilket gør det lettere, da det blander.

•Applicer en frakke af polyurethan lak til kabinetter til at tilføje glans når du er tilfreds med farven på din frysere. Bruge en kvalitet pensel til at anvende lak, og lad det tørre i seks til otte timer før du håndtere kabinetter.

•Reassemble kabinetter efter 48 timer er gået. Dette vil tillade lak til at helbrede korrekt og sikre, at finish ikke er beskadiget, når du samle dem.

Tips & advarsler

  • Praksis med værktøjet årer på indersiden af et kabinet døren eller på et andet stykke træ, indtil du er tilfreds med din dygtighed.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com