Sådan pletten injektionsmørtel en anden farve

March 31

Fuger kan være misfarvede af mange grunde. I nogle tilfælde, kan tilsætningsstoffer, der gjorde det til at fungere bedre med hensyn til vedhæftning misfarve injektionsmørtel, mens i andre bleg grouts er simpelthen farves og misfarvede over tid. Hvis din injektionsmørtel er en grim farve men stadig i god form, kan du ikke være villige til at trække op alle dine fliser til at ændre udseendet af det. I stedet for denne yderst komplicerede indstilling, overveje farvning din injektionsmørtel en anden farve til helt at ændre udseendet af dine gulve.

Instruktioner

•Tillad nye fuger hærde i 30 dage. Hvis du pletten injektionsmørtel tidligt, pletten kan ikke holde, eller farven kan blive ujævn.

•Rengør injektionsmørtel. Først skal feje gulvet så at du har at gøre med et klart område. Skrub hver linje af injektionsmørtel med krat pensel og ilt blegemiddel. Du kan fortyndes blegemiddel i en spand ved hjælp af en kop af blegemiddel for hver gallon af vand, men sørg for, at producentens anvisninger falder sammen med dette, da hver producent er lidt anderledes. Bære handsker for at beskytte dine hænder, mens du skrubbe injektionsmørtel. Når injektionsmørtel er rene og tørre, er du klar til at gå.

•Pour nogle af olie-baserede pletten i en lille kan. Dette gør det lettere at komme til pletten og mindsker sandsynligheden for en spill.

•Brug pensel til at anvende to frakker af injektionsmørtel pletten. Forsigtigt trække pletten-laden penslen ned linjen injektionsmørtel. Opdater penslen ofte, og tørre væk enhver splatters på de omkringliggende flise. Du kan anvende så mange frakker som du, som indtil du får dybde af farve som du ønsker, men anvende mindst to, venter på 90 minutter mellem programmer.

•Tag overskydende pletten fra injektionsmørtel. Du skal bruge en lille spand med koldt vand, din blide skrubbe pad og din sprayflaske. Tåge gulvet og derefter krat injektionsmørtel ved hjælp af let tryk og cirkulære bevægelser. Skyl skrubber ofte. Du vil se den overskydende fugemasse pletten kommer væk på skrubber. Tør fliserne, som du går til at forhindre et tyndt lag af pletten fra dækker dem takket være din skrubbe mønster. Du behøver ikke at forsegle injektionsmørtel pletten, da olie-baserede pletten er vandtæt, når det tørrer, og overskydende fjernes.

Tips & advarsler

  • Du kan fjerne tørrede injektionsmørtel pletten fra fliser med en straight razor.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com