Sådan pletten med Quikrete

July 14

Traditionelt, hvis du ønskede at plette din betongulve måtte du først etch overfladen med syre og derefter anvende pletten. Quikrete, men en virksomhed, der giver mange konkrete og beton-relaterede produkter, har en genvej til denne proces, til lindring af mange gør det selv-husejere. Deres ætsning plet, som er tilgængelige i en vifte af neutrale jordfarver, kan udføre begge opgaver på én gang. Anvende pletten, som du ville traditionelt pletten, men uden hovedpine af at håndtere ætsende syre og dækker hele overfladen to gange.

Instruktioner

•Rengør konkrete godt med et affedtningsmiddel sæbe og skyl den godt. Dække områderne omkring beton med plast tarps at beskytte dem. Hvis betonen er tør, tåge overfladen med vand ved hjælp af en haveslange, så det er fugtigt, men så du ikke behøver stå vand på overfladen.

•Pour din valgte Quikrete ætsning pletten i en maling gryde. Dyp en super-fint nap maling rulle med en lang, teleskopfunktion håndtag i pletten. Sørg for at dække hele rullen jævnt.

•Drej plet på i lang tid, selv linjer, der røre men ikke overlapper hinanden. Begynde på den indvendige kant af beton og arbejder mod ydersiden eller en exit, så du ikke er fanget. Lad pletten tørre for en hel dag og derefter anvende en anden frakke på samme måde.

•Wait 24 timer og forsegle den farvede beton. Anvende to frakker af murværk sealer, ligesom du gjorde malingen ved hjælp af en ren super-fint nap roller dækning og venter en halv time mellem programmer. Lad seal tørre 24 til 48 timer inden du går på den farvede beton.

Tips & advarsler

  • Bær passende beskyttelsesdragt for at holde maling og sealer ud af dine øjne og ud af dit ansigt, krop og hænder.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com