Sådan pletten mexicanske flise

January 17

Sådan pletten mexicanske flise

Håndlavet mexicansk fliser lavet af rå ler har et naturligt porøs overflade, der giver mulighed for anvendelse af dyb, varige pletter. Installeret uden nogen beskyttende forsegling, har skrøbelige, soltørret fliserne ingen af de beskyttende ruder, der modstår slid. Dette betyder, at du bliver nødt til at plette fliser, umiddelbart før du kan fuldføre den beskyttende forsegling proces. Farvning fliser er en hurtig og relativt enkel proces.

Instruktioner

•Vacuum fliser til at fjerne enhver løs snavs. Vask fliserne med en fugtig svamp til at fjerne ler rester fra flise overflade.

•Pour flise pletten i en flad skål. Ufortyndet pletten opretter en mørk plet farve med dybde. Fortynd pletten med vand for at skabe et mere gennemsigtigt dække på flisen. Bland pletten grundigt for at holde pigment selv gennem hele, ved hjælp af den omrøring stick.

•Applicer pletten til flise med en flise svamp. Gnid pletten i hver flise individuelt, ved hjælp af en højre-bevægelse for at anvende pletten jævnt. Anvende en lys lag af pletten, tager sig ikke til pool eller streak pletten på flise overflade. Hvis striber forekomme, gnid pletten med en ren våd svamp og starte programmet forfra. Give lag af pletten en time til at tørre.

•Stir pletten igen til at distribuere pigmenter og derefter gnid det andet og sidste lag af pletten på flisen, bruger de samme metoder som først. Det andet lag bygger på først til at give dig den endelige dybde og farve ønskes. Tillade et afsluttende lag af pletten 24 timers hærdning tid.

•Seal plet på flisen ved at børste på en frakke af saltillo flise sealer. Bruge skum applikator til at dække fliser jævnt med fugemasse. Hold øje med eventuelle luftbobler, der kan udvikle ved anvendelse fugemasse. Fjern luftboblerne ved let aftørring på tværs af boblede overfladen med et fugtigt håndklæde. Tillad fugemasse til tørre i 24 timer.

•Applicer en anden frakke af fugemasse på fliserne. Den ekstra pels er påkrævet på grund af den meget porøs karakter af fliser. Det andet lag vil også hjælpe med at beskytte de farves farve og give et slidlag over flisen for beskyttelse fra normale slitage under overfladen brug. Tillad fugemasse et andet 24 timer tid til at helbrede før du bruger den flisebelagte overflade.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com