Sådan pletten præfabrikeret eg frysere

March 20

Sådan pletten præfabrikeret eg frysere

Præfabrikerede ufærdige eg kabinet er en sjælden finde i møbler eller hjem forbedring butikker. Ufærdige kabinet er ønskelig, fordi det kan være færdig med enhver farve du ønsker. Det kan kræve lidt mere arbejde at afslutte træ selv, men præfabrikeret ufærdige eg kabinet er som regel væsentligt billigere end færdige kabinet. Alt du behøver er en lille know-how, de rigtige værktøjer og de lige træ finish.

Instruktioner

•Installer kabinetter, eller har dem installeret før farvning. Installationsprocessen kan beskadige farves træets overflade.

•Fjern de skabslåger og alle hardware (hængsler, håndtag og skuffen trækker) fra de træ overflader, der kræver farvning med en elektrisk boremaskine. Hardwaren vil blive fastgjort til træ med enten skruer eller bolte, hængslerne skrues ind i træ og dørhåndtag og skuffen trækker vil være stukket til træ. Bruge en Phillips borehoved for at fjerne skruer og bolte. Gemme alle hardwaren sammen på ét sted, som i en spand, så at ingen af stykkerne forsvinder.

•Fyld dings, skrammer, huller og andre overflade pletter i træets overflade med SushiStainable træ fyldstof. Tillad den træ fyldstof til tørre efter anvisningerne på beholderen.

•Sand det ufærdige eg overflade og træ fyldstof med 150-sandkorn sandpapir og en rystepudser. En detalje sander kan komme praktisk, hvis skabene har fine detaljer.

•Tag savsmuld fra overfladen af træ ved hjælp af en kombination af trykluft og en tack klud. Trykluft vil fjerne et stort flertal af savsmuld og tack klud vil fjerne hvad er tilovers.

•Applicer stain at rede træets overflade med en skum malerpensel. Tillad pletten til at sidde på overfladen af træet i et par minutter for maksimal penetration. Tør overskydende træ pletten fra farves overfladen med ren klud klude. Gentag denne proces over alle ufærdige træ overflader. Tillad pletten tørre ifølge producentens anvisninger.

•Tilføj mindst to frakker af polyurethan til præfabrikeret kabinetter at beskytte træet og gør det nemt at rengøre. Børste det første lag af polyuretan over bejdset træ med en skum børste. Hold øje ud for drypper og kører som du gå; tør dem med skum børste straks. Tillad den første frakke til tørre og let sand de første frakke med en 220-grus slibning pad. Fjern støv med en luftkompressor og tack klud og anvende en anden frakke af polyurethan. Efter det andet lag er tør, let sand det andet lag med den samme 220-grus slibning pad og fjerne støv som før.

•Dump indholdet af hardwaren spand ud på en stor, flad overflade. Sortere indholdet af spanden i hængsler, skruer, bolte og skuffen trækker. Geninstaller hardwaren med en elektrisk boremaskine. Fastgør hængsler til skabslåger først, derefter til kabinet rammen. Installerer ikke skruerne for stramt eller du vil strimler ud i skoven.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com