Sådan pletten & Seal Saltillo mexicanske fliser

October 24

Sådan pletten & Seal Saltillo mexicanske fliser

Lavet af naturlige ler og formet i hånden, er saltillo flise soltørret og derefter ovn-fyret. Saltillo flise er porøse og accepterer farvning godt, men skal være forseglet mod vandskader. Disse fliser er ikke helt firkantet eller fladt og nogle gange endda have dyr spor kører gennem dem. Farvning og forsegling saltillo mexicanske fliser vil hjælpe med at beskytte dem i år.

Instruktioner

•Vacuum snavs fra gulvet. Brug en ekstra stor fugning svamp til at hånd-rense fliser med frisk vand. Tillad saltillo fliser til grundigt tør.

•Stain saltillo fliser med en plet designet til flise, ved hjælp af en lille fugning svamp. Følg producentens anvisninger for at blande pletten i en lavvandet gryde eller skål. Arbejde i et område ikke større end 6 kvadratfod ad gangen. Sprede plet i en venstre mod højre-bevægelse. Tillad pletten tørre i en time før du anvender en ekstra pels, hvis det er nødvendigt.

•Vacuum snavs fra gulvet efter pletten har helbredt for 24 timer. Brug en ekstra stor fugning svamp til at hånd-rense fliser med frisk vand og tillade fliser til tørre.

•Seal farvede fliser med dit valg af fliser sealer, enten en mat finish eller højglans, sprede det med en ekstra stor injektionsmørtel svamp. Arbejde i et område ikke større end 6 kvadratfod ad gangen. Tillad sealer at helbrede en time mellem hver frakke og anvende op til tre frakker. Tillad sealer at indstille 24 timer eller mere før fugning.

•Applicer injektionsmørtel til den saltillo fliser, ved hjælp af en injektionsmørtel float. Tillad injektionsmørtel hærde i 24 timer.

•Vacuum og hånd-rense fliser igen. Påfør op til tre flere ekstra lag sealer til flise og injektionsmørtel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com