Sådan pletten Terrazzo gulv

April 12

Sådan pletten Terrazzo gulv

Terrazzo gulv består af chips af marmor, glas og andre materialer, indkapslet i cement, og derefter slebet, glattes og poleret. Webstedet "This Old House" forklarer, hvordan denne type gulv var en utilsigtet opdagelse. Mosaik kunstnere i Norditalien skubbet marmor chips på overfladen af deres terrasser, udglatning af overflader af trampede på dem. Hvis du har terrazzo gulv, har du valgt en lav vedligeholdelse type gulve der vil se godt ud i år. Men hvis du har brug for en ændring, anvende pletten på dine gulve er en egnet løsning.

Instruktioner

•Sweep gulvet grundigt, bortskaffelse af alle materialer til skrald. Bland 1/4 kop all-purpose cleanser med 1 gallon af vand i en spand. Dyp din moppen i opløsningen og moppe hele gulvet. Lad det tørre.

•Fyld en spand med gulv voks stripper og fortynd det efter anvisningerne på pakken. Hæld din fortyndet voks stripper på områder af dit gulv og derefter gå over dem med dine elektriske gulvvasker. Bruge en voks stripper, der ikke kræver skylning nedskæringer på dit arbejde.

•Tilføj 1 1/2 kop saltsyre i til en spand fyldt med en gallon af vand. Dyp en moppe i blandingen og anvende den på gulvet. Dette vil åbne terrazzo bedre modtage pletten. Skyl med koldt vand når du er færdig.

•Pour din pletten i en maling rulle pan. Roll pletten på gulve, sektion af sektion. Når du dækker én sektion, buff dette afsnit med en buffer, således at pletten trænger dybt ind i cementen i terrazzo.

•Aftør op de overskydende pletter af pletten fra gulvet med en ren, tør moppe. Når du har mopped op alle overskydende pletten, bruge den samme moppe til at anvende et gulv voks designet specielt til terrazzo gulve.

Tips & advarsler

  • Bære gammelt tøj og gummihandsker under denne procedure.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com