Sådan pletten ufærdige ahorn døre

May 31

Den lyse ahorntræ er en smuk, attraktiv tilføjelse til ethvert hjem. En ufærdig ahorn dør tilbyder flere muligheder for ejeren, fra belægning den oprindelige maple til at anvende en medium-skygge pletten. Ufærdige ahorn døre er mest ideel til farvning fordi der er ingen tidligere base af pletten eller behandling for at fjerne; men opgaven er stadig lidt svært og kræver dygtighed.

Instruktioner

•Vælg pletten. Da ahorn er en hårdttræ, fungerer lysere pletter bedst. Vælg en plet, der vil matche farverne i dit hjem, men finde en, der fungerer godt med ahorn. Nogle pletter, såsom gel pletter, er tykkere og bedre resultater på hårdere skoven; få en gel pletten, hvis du har lidt præference, farven men er på udkig efter bedre resultater (Se Reference 1).

•Forbered til pletten. Hvis døren er knyttet, fjerne døren og skru alle hængsler. Tage dørhåndtag, og fjerne enhver propper eller ekstra materiale i bunden. Placer døren på en sawhorse eller et arbejdsbord. Selv om maple er en hårdttræ, købe fine sandpapir til at slibe døren. Bruge 220 sandkorn sandpapir til at starte, så slut med 280-sandkorn sandpapir. Aftørre døren grundigt og sørg for der er ingen støv eller snavs på døren før du begynder slibning (Se Reference 1).

Sikre renere og mere konsekvent anvendelse af pletten, amerikansk træ efterbehandling Institut anbefaler at anvende en lys vask pelsen af en del ikke-katalyserede vinyl sealer til fem dele acetone. Gnid denne løsning på døren før farvning og lad det tørre grundigt (Se Reference 2).

•Stain døren. Anvende pletten ifølge producentens anvisninger. Brug en klud eller en pensel til at jævnt fordelt pletten over døren. Sprede plet til hjørner af døren, og sørg for kanterne er grundigt dækket. Tillad ikke pletten til at sidde længe på døren. tørre det væk når der er overskydende. Tillade dette tørre i 12 til 24 timer. Når tør, anvende en frakke af polyurethan og lad sidde i 48 timer. Flip døren og følge den samme procedure for den modsatte side. Når tør, vedhæfte hængslerne og erstatte døren (Se Reference 1).

Tips & advarsler

  • Maple tager ikke mørke pletter godt. Det er en meget hård træsort, og farvning med mørke farver vil nemt producere ujævn pletten. Hvis du ønsker at bruge en mørk plet på maple, overveje at bruge en spray stainer for at gøre jobbet (Se Reference 1).

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com