Sådan Plumb Air condition-enheder

December 11

Sådan Plumb Air condition-enheder

For at fungere ordentligt, bør air condition-enheder være plumb, eller korrekt siddende i en væg beholderen eller vindue. Enheder, der ikke er plumb er mere modtagelige for vibrationer fra passerer trafik eller jordskælv, som kan automatisk slukke dem eller få dem til at falde. Du vil brug for bistand fra en anden person til korrekt plumb en aircondition enhed i dit hjem.

Instruktioner

•Measure størrelsen af klimaanlæg og vinduet åbning for at sikre, at enheden vil passe ind i den plads, som. Tjek den rude indramme og karmen til at sikre, at de er stærke nok til at holde de skruer, der følger med enheden.

•Træk på et par handsker. Fjerne klimaanlægget fra sit kabinet ved at fjerne frontpanelet skruer med en skruetrækker, derefter fjerne luftfilter. Forstå de forreste håndtag af enheden og træk det lige ud fra kabinettet. Air conditionere afsat. Installere to vinkelparenteser på den udvendige vindueskarm at holde klimaanlægget ved boring guide huller til beslag skruer. Skru beslagene på plads, og derefter justere dem, så enheden vil have en lille udadgående tilt til at give god kloakering.

•Skub vindue fyldstof paneler i holderen slots på hver side af enheden. Bore to guide huller med en hånd bor på indre undersiden af vindueskarmen. Bore to guide huller på hver side af den rude indramme for vinduet fyldstof paneler. Sæt kabinettet på vinkelparenteserne. Skru den øverste vinkel jernbane og udvidede vindue fyldstof paneler på kabinettet i vinduesrammen. Fastgøre toppen af kabinettet til vinkel jernbane med skruer.

•Tug på kabinettet til at sikre, at det er skruet fast på plads. Fjerner klæbende opbakning på vinduet skærf segl, derefter placere tætning mellem de øvre og nedre vinger til at blokere luftstrømmen. Skrue Sikkerhedslåsen på plads med to skruer i øverste højre hjørne hvor de øvre og nedre vinger mødes.

•Fjern den klæbende opbakning på bunden jernbane segl. Tryk seal på plads langs bunden jernbane af enheden. Erstatte klimaanlægget i kabinettet og sætte luftfilter og frontpanelet tilbage på. Tilslut enheden.

Tips & advarsler

  • Du skal muligvis bygge op i vindueskarmen med en blok af træ til at sikre, at air conditionere enhed har en uhindret luft flow.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com