Sådan Plumb en brusehoved

August 11

Sådan Plumb en brusehoved

Der er ikke noget helt ligesom et varmt brusebad, efter en lang dags arbejde eller i starten af en travl dag. Når det er tid til at installere en brusehoved, skal du kende den korrekte procedure. Tilføje ret værktøjer, og du kan installere bare brusehoved eller gøre tilføjelsen af et brusebad til en eksisterende badekar.

Instruktioner

•Drej vandforsyning til badekarret ud og finde og markere studs i væggen på hver side af badekar vandhaner med stud finder. Placer niveau på mærkerne og tegne lodrette linjer på væg fra toppen af badekarret til loftet.

•Klippe muren på linjer med hjælpeprogrammet kniv og fjerne det for at afdække den eksisterende VVS. Hvis vandhanen ikke har en passende for et brusehoved, vil det skulle fjernes.

•Sæt en rørtang på møtrikken hvor vandforsyningen linjer tilsluttes vandhanen og fjerne dem. Hvis vandhanen bevæger sig når du forsøger at fjerne nødder, bruge en anden rørtang til at holde vandhanen stationære.

•Measure og skære et stykke af ½-tommer-PVC vand pipe længe nok til at installere brusehoved i den ønskede højde og forbinde gevind albuen på slutningen af det med PVC lim. Installere den nye hane ifølge fabrikantens anvisninger, herunder vand linjen for at håndbruseren.

Uddelingen 14½ lange 2 af 4 mellem studs bag på væggen med 1-tomme drywall skruer og variabel hastighed bore med Philips hoved skrue spids. Næste, sikre den bruser hoved vandlinje til at 2 af 4 med conduit klemmer til at holde det sikkert på plads. Wrap ½-tommer PVC plug tråde med gevind sealer bånd, sikre det til slutningen af linjen bruser hoved vand og tænde vandet til at kontrollere for lækager.

•Klippe et stykke af drywall med hobbykniv til at erstatte hvad var fjernet og markere den hvor den bruser hoved rør vil komme igennem det. Skær et hul med pagaj bit, placere drywall i det hul, som blev skåret i trin 2 og fastgøre den til studs med drywall skruer.

•Sno tråde af den bruser hoved forlængelse (i begge ender) med gevind sealer tape, og Fastgør det til gevind albue på toppen af linjen bruser hoved vand. Næste, sikre brusehoved til udvidelse med din hånd. Hvis det lækager, bruge en skruenøgle, der passer til eller en blød klud med en tang til at stramme det yderligere.

Tips & advarsler

  • Glide kraven over den bruser hoved forlængelse før installation af en brusehoved. Hvis du installerer et badekar surround til brusebad, skal du bruge backer bestyrelsen for at beskytte væggene.
  • Anvend ikke unødvendigt pres, når stramning nødder til VVS, da dette kan forårsage lækager. Brug kun godkendt PVC lim produkter med PVC rør.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com