Sådan Plumb en dobbelt håndvask i et køkken

December 11

Sådan Plumb en dobbelt håndvask i et køkken

Dobbelt køkkenvaske er ikke kun en praktisk men også i nogle tilfælde, en nødvendighed. Dobbelt dræn give dig et sted at lægge dine beskidte retter mens du stadig holder et bassin åben. Hvis du ønsker at få et hjem processorlicens, er en dobbelt håndvask angivet som et af kravene. "Dit køkken skal en to-bugten vask af korrosionsbestandigt materiale i eller støder op til området fødevarer forberedelse" hedder Maine økologiske landmænd og Growers Association. Heldigvis, VVS-en dobbelt håndvask er noget du kan gøre selv.

Instruktioner

•Rengør den åbning, hvor den dobbelt håndvask er at blive installeret. Kontroller, at du rengør både toppen og bunden af tælleren.

Uddelingen montering klip omkring undersiden af åbningen. Sørg for at du space dem jævnt. Må ikke bekymre dig om stramning fastenerne sikkert endnu. Punkt klip fra åbningen; du vil slå dem rigtige vej rundt efter vasken er på plads.

•Applicer en perle af silikone fugemasse rundt om toppen af åbningen.

•Indstil dobbeltvask i sted. Drej montering klip rundt, således at de glider over kanten af vasken. Stramme skruer resten af vejen. Anvende flere silikone til fælles mellem counter og på toppen af vasken. Tør overskydende med en klud. Lad fugemasse tørre, før du fortsætter.

•Installer hane, drejeknapper og sier for hver afløb. Følg producentens anvisninger.

•Tilslut afløbet og fælden. Forbinde vandhanen. Tænde for vandet til at teste din installation. Hvis der ikke er nogen lækager, er du færdig. Hvis forbindelserne lække, stram dem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com