Sådan: porcelæn flise en badeværelse bordplade

June 14

Porcelæn fliser er værdsat for sine lyse, levende farver, hård vandtæt overflade og lav vedligeholdelse kvaliteter. Dette er grunden til det er blandt de mest populære materialer til badeværelser. Fliserne kan installeres over en eksisterende træ eller laminat bordplade, hvis det er i god stand. Bullnose fliser giver kant langs kanten af køkkenbordet.

Instruktioner

•Shut for vandet til at synke via ventil under det. Bruge din skruenøgle til at afbryde vandledninger og drain pipe. Trække vasken, ud af sit hul og fra overfladen. Trække væk caulk eller fugemasse forladt omkring hullet.

•Sand overflade med en vibrerende sander, får det glatte, kedelig og fri for enhver glans, caulk eller snavs.

•Measure den forreste kant af tælleren. Markere midten. Sæt din pladsen langs fronten og markere en linje fra den forreste kant på bagsiden, på midten, så overfladen er opdelt venstre og højre. (Bemærk: Hvis vasken hul i midten, udvide linjen før og efter kanten af hullet, som om det ikke er der.)

•Spread flise selvklæbende over hele overfladen, ved hjælp af en murske af hakket flisebelægning. Du vil stadig kunne se den midterste linje gennem limen.

•Indstil dit bullnose porcelæn fliser oven på skranken i en linje langs den forreste dropoff, med de færdige kanter af bullnose vender fremad. Start kursus på den midterste linje og arbejde til begge sider. Sætte afstandsstykker mellem dem alle. Skære endestykkerne på din flise saw, efter behov.

•Indstil den anden række af fliser på plads bag den første række. Gentag, æglæggende række for række, arbejder din vejen tilbage. Skær fliser omkring vasken efter behov på din flise saven. Sætte afstandsstykker mellem dem alle. Dække hele overfladen.

• Lad fliserne angivet til 12 timer. Fjern afstandsstykkerne. Sprede injektionsmørtel over overfladen, ved hjælp af en injektionsmørtel float for at tvinge injektionsmørtel i rummene. Tørre op overskydende injektionsmørtel med en fugtig svamp.

• Lad injektionsmørtel angivet til 24 timer. Lægge vasken tilbage i, forbinder det i omvendt rækkefølge af hvordan du afbrudt det før. Køre en perle af caulk langs kanten af vasken rand, hvor det opfylder fliserne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com