Sådan: Primitive udsmykning på verandaen

December 27

Sådan: Primitive udsmykning på verandaen

Primitive stil udsmykning er kendetegnet ved sin afslappede appel og vægt på komfort. Selvom svarende til land og rustikke design ordninger, viser primitive indretning en charmerende udseende af en tilfældighed; elementerne synes at have samlet der af egen drift. Primitive dekoration er specielt velegnet til verandaen, som det præsenterer en imødekommende og indbydende atmosfære for husejere og besøgende både.

Instruktioner

•Brug afdæmpet malingen farver til vægge, gulve, gelændere og loftet på verandaen som grå, off-white og bleg blå. Hvis huset er en lysere farve, såsom rød, grøn eller gul, Vælg en dæmpet nuance af farven og anvende den på gulvet, gelændere og loft.

•Tilføj udendørs belysning til våbenhuset. Vælg sconces lavet af messing eller smedejern med udsatte snedker og simpel hardware. Baser, der udviser patina og slitage fungerer bedst.

Hæng et våbenhus swing til den ene side af våbenhuset at etablere et opholdsområde. Male swing mørk grøn, blå eller hvid.

•Vælg malet, højrygget gyngestole i opholdsområdet. Slid skal fremgå på rockere og på armene af stole hvor hænder vil gnide. Sted uoverensstemmende, tuftede stolehynder på hjemstedet for gyngestole.

•Medtagelse en højrygget stol med en vidjer sæde i opholdsområdet. Stolen kan være malet eller bejdset, men bør vise tegn på slitage langs ryggen lameller og i bunden af benene.

•Tilføj en klud tæppe til opholdsområdet og mindst én lille træ bord med drikkevarer og snacks. Tabellen kan være runde eller firkantede og malet eller bejdset. Vælg et lavt bord med dings og ridser, men der er stadig robust. Ingen af møbler i opholdsområdet skal matche.

•Tilføj primitive stil accenter til verandaen, antikke såsom en træskål fyldt med rag bolde, haveredskaber, en malet birdhouse eller en mælk kasse. Placer accenter omkring verandaen og i opholdsområdet. For eksempel, en gammel havearbejde sigten kan hænges på væggen, en mælk kasse kan være fyldt med grankogler og placeret ved døren og en skål af rag bolde kan sættes på bordet i opholdsområdet.

•Sæt en brænde rack til den modsatte side af våbenhuset fra opholdsområdet. Vælg et rack, der har en primitiv udseende, eller konstruere en fra Palle lameller eller crate lameller. Tilføje cut brænde til rack.

•Tillad indretning at hele tiden udvikle sig. For eksempel, sted afskårne blomster i en Mason, konserves krukke og placere den på bordet. I efteråret, tilføje en træ bin og gemme kartofler og vinter squash på verandaen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com