Sådan pris en keramiske fliser Job

April 4

Sådan pris en keramiske fliser Job

Keramiske fliser er en holdbar gulvbelægning materiale til rådighed i en række farver og størrelser. Når man overvejer keramisk tile gulvbelægning til dit hjem, afhænger af prisen for keramiske fliser job eller ej du har til hensigt at gøre installationen eller har det installeret, den prep arbejde, der kræves til sub gulv og naturligvis prisen på flisen. Når du installerer flise selv, tage hensyn til udgifterne til leje eller køb af nødvendige redskaber til at udføre jobbet.

Instruktioner

•Measure området i som flisen vil blive installeret til at opnå de firkantede optagelser. De firkantede optagelser af området bestemmer, hvor meget flise er nødvendig.

•Multiply længden af området ved bredden. Det resulterende tal er den firkantede optagelser af rum eller område. For eksempel, hvis lokalet måler 10 fødder af 12 fod, er området 120 kvadratfod.

•Calculate hvor meget flise er nødvendig for at dække området. Flise er solgt af tilfældet med dækningen ét tilfælde giver markeret på sagen. Divider de firkantede optagelser af området med beløb én sag covers til at beregne, hvor mange sager er påkrævet. For eksempel, hvis en sag af den flise, du har valgt dækker 10 kvadratfod, opdele 120 af 10. Resultatet er 12 sager.

•Tilføj 20 procent til dette tal til at tillade krævede nedskæringer og muligt brud under installationen. Tyve procent af 12 er 2.4. Runde op og tilføje tre yderligere tilfælde. Du har brug for 15 sager for denne flise job.

•Calculate omkostningerne ved fliser ved at multiplicere omkostningerne ved et tilfælde af flise af antallet af tilfælde nødvendigt. Tilføje moms til dette resultat.

•Estimate omkostningerne ved installationen, hvis du ansætter en ekstern entreprenør til jobbet. Check med flere entreprenører og retail udbydere at skelne de gennemsnitlige omkostninger ved installationen for keramiske fliser i dit område. Formere den gennemsnitlige udgift pr. kvadratfod for installation af den firkantede optagelser af jobbet. Tilføj 20 procent til at dette tal giver mulighed for højere omkostninger på grund af ekstra prep arbejde såsom nivellering gulvet og til flise opskæring.

•Account for leverancer nødvendige for jobbet, såsom lim, fugemasse og fugemasse. Disse elementer kan ikke medtages i installationen skøn. Selvom individuelt disse elementer er en lille pris, bør de bygges i job skøn.

•Account for nødvendige hvis du klarer installationen selv redskaber. Du kan have nogle værktøjer, og varerne som trowels, flåd og svampe er en lille udgift. Du behøver en flise cutter og flise sav til jobbet. Disse kan være lejet eller købt, men udgiften er del af prissætning for jobbet.

•Tilføj sammen udgifterne til flisen, forsyninger herunder injektionsmørtel, værktøjer og installationsomkostninger og tilføje 20 procent til at alt. Resultatet er et estimat af prisen for en keramiske fliser job.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com