Sådan pris et spisebord til en Garage salg

June 20

Sådan pris et spisebord til en Garage salg

Prissætning spisebord til en garage salg er ofte kompliceret ejere at sætte større værdi på deres ejendele end gensalgsværdien er værd. Folk tror om varens pris, når nye og efterfølgende pris det alt for høje. Husk, bruges egenskaben har en stærkt reducerede værdi, medmindre tabellen er en antik i mint stand. Brug pris og donation værdi guider til at finde markedsværdien af tabellen, før du pris det.

Instruktioner

•Study prisen Frelsens hær og Goodwill guider for at få en idé om, hvad mennesker Køb brugte butikker er villige til at betale for en præ-ejede spisebord. Goodwill Industries sælger en tabel i god stand for omkring $40. En komplet spisestue sæt, Frelsens hær noter, kunne starte på $150.

•Study værdien af donerede varer tilladt af Internal Revenue Service. Ifølge Bankrate tillader IRS en skatteyder til at kræve en værdi af $35-$170 for en komplet bord og stol sæt. Goodwill foreslår en mere konservativ skattemæssige værdi af $20 til $75 for en tabel uden stole, baseret på den faktiske pris på en tabel kan hente.

•Price tabellen for hvad det er. Fjern eventuelle sentimental tilknytning til dit bord og anerkende ethvert skønhedsfejl. Sat en pris, som du ville være villig til at betale for denne tabel, hvis du så den på en garage salg, under hensyntagen til de brugte møbler værdier du har forsket: værdier fra $20 til omkring $75 mening.

•Tilføj til pris etiket, du vil overveje tilbyder. Hvis du får et tilbud for 50 eller 75 procent af prisforlangende, tage tilbuddet hvis du virkelig ønsker at slippe af tabellen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com