Sådan pris Lawn Care

June 6

Sådan pris Lawn Care

Prissætning plænepleje er en vigtig del af at opretholde din landskabspleje og hjem ordentligt. Da omkostninger, krav og andre faktorer varierer stærkt fra område til område, så er udgifterne til vedligeholdelse af din plæne. Med nogle rode rundt og planlægning, bør du kunne finde ud af en græsplæne vedligeholdelsesplan, der passer til dine behov og dit budget.

Instruktioner

•Find ud af, hvad det ville koste i tid og penge til at vedligeholde din egen gård. Vedligeholde dine egne værftet kan eller lyder sjovt at du måske ikke, men hvis du finder ud af, at du befinder dig i et område, hvor serviceomkostninger er høje, kan du ende med gøre arbejdet selv. Det er vigtigt at finde ud af, hvad du ville betale for at opretholde din værftet selv, så du kan afgøre, om det er værd at have nogen gøre det i stedet. Overveje gasprisen, vedligeholdelsesomkostninger for din plæneklipper, og købe en ny plæneklipper, hvis du ikke allerede ejer en. Tænk på hvor længe det vil tage dig med at vedligeholde din værftet på egen hånd, og skrive alle disse ting på papir.

•Spørg dine venner, som de bruger til plænen service og hvad de betaler. Vær sikker på at finde ud af, hvor tilfredse de er med det udførte arbejde på deres græsplæner og drage dine egne konklusioner ved at kigge på deres græsplæner at se hvor godt vedligeholdt de synes. Du vil sandsynligvis finde, at priserne varierer meget afhængigt af størrelsen på gården og om de har hyret nabo drengen, en uafhængig kontrahent eller en corporate græsplæne service.

•Register til en onlinetjeneste, der giver citater til husholdningsbrug arbejdspladser. Normalt, vil disse websteder give dine kontaktoplysninger til lokale udbydere, der vil opfordre dig til at tale om dine behov. De vil ofte give dig en idé om omkostninger over telefonen.

•Indstil op aftaler om formelle tilbud fra alle udbydere du overvejer fra boy næste dør, at tjenesteyderen, der kaldte dig via en hjemmeside. Møde græsplæne fagfolk personligt vil give dig en god idé om hvem er vidende, hvem bekymrer sig om din græsplæne, og der er mest i stand til at opfylde dine behov, finansielt og på anden måde.

•Sammenligning formelt citater med hvad det ville koste dig tid og penge til at vedligeholde din plæne på egen hånd. Bestemme, hvem der tilbyder den mest bang for din sorteper i form af plænepleje. En græsplæne professionelle kan tilbyde slåning, kantning og lugning for den samme pris, som en anden tilbyder simpelthen slåning.

•Decide på en græsplæne pleje professionelle og arrangere for ham til at komme og lave opgaven på grundlag af prøvetiden. Hvis du kan lide hans arbejde, kan du arrangere for ham at komme på en regelmæssig basis. Hvis du ikke er tilfreds, give ham en chance for at gøre det rigtige, og hvis han gør ikke, gå videre til dit næste valg af plænepleje professionel. På denne måde, vil du have en fantastisk flotte græsplæne uden at sprænge banken.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com