Sådan pris tæppe polstring

August 30

Tæppe polstring er en tynd eller tyk materiale, der er lagt over gulvet før du installerer løber. Undertiden polstring kommer pre-anbragt til gulvtæppet, selv, tilsætning af ekstra polstring er dog stadig et godt valg. Polstring, eller ekstra polstring, kan give gulvet med komfort, blødgøring hårdt gulvbrædder under. Med tæppe, der ikke er allerede polstret, er lægge en pad nødvendigt så tæppet er isoleret fra knirkende gulve, lyde fra gulve nedenfor og til at give en blød pude mens gå barfodet.

Instruktioner

•Measure området i det rum hvor gulvtæppet vil blive placeret. Måle langs den nordlige væg til at få bredden, så langs den østlige væg for længden. Nedskrive disse målinger, og derefter flere bredde af længden. For en 12 af 13 fods værelse, for eksempel, området er 156 kvadratfod.

Kortindgangsdør eller besøg et lokalt byggemarked center at sammenligne polstring typer. Forskellige sorter, hver beregnet til et bestemt formål, findes. Filt er lavet af jute, en asiatisk plante fiber stof, og egner sig perfekt til wooven tæpper. Urethan er bredt tilgængelige i mange tykkelser for de fleste helst tæppe typer, som er rebond, genanvendt form af urethan.

•Price polstring, der passer bedst til dit tæppe ved hjælp af de dimensioner, du har udarbejdet. En fælles kast med polstring bliver 6 af 45 fod. Dette sætter den kvadratfod på 270. Et kast med denne polstring bliver tilstrækkeligt nok til at fuldføre rummet ovennævnte på 156 kvadratfod.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com