Sådan rå Frame en bakke loft

May 18

Sådan rå Frame en bakke loft

Indramning en bakke loftet i et rum med lavt til loftet kan bidrage til at gøre loftet ser højere, hvilket giver en 3D effekt. Ofte er belysning installeret i den udformning, som skaber en blød glød til loftet. Installation crown molding til yderkanten af bakken loft indramning vil forbedre den arkitektoniske skønhed. Bakke lofter kan udformes for at have en hylde-lignende udseende, eller de kan lukkes i, svarende til en etageadskillelsen over køkkenskabe.

Instruktioner

•Measure fra loftet ned til hvor du vil bakke loft indramning og gøre et varemærke. Det gør i hvert hjørne af værelset, mærkning på alle fire vægge. Ved hjælp af en kridtstreg, har en hjælper holde slutningen af linjen kridt i hjørnet på mark, mens du holder anden enden af linjen kridt i det modsatte hjørne på mærket. Trækker kridtstreg stram, løfte den linje og slip for at fastgøre en linje af kridt på tværs af væggen. Gøre dette til alle fire vægge, skabe en selv linje rundt i lokalet. Ved hjælp af en stud finder, markere hver stud på alle fire vægge med en blyant lige under kridtstreg.

•Measure afstand fra væg til væg, begyndende med en væg og skær to 2-tommers af 4-tommer studs på måling. Læg de to bestyrelser parallelt med hinanden. Måle og markere hver 16 inches. Indramning mellem knopperne er fastgjort til midten af hver linje.

•Decide hvor langt du vil bakke loftet til at holde ud, og trække 3 inches fra måling til at bestemme længden af stud til indramning mellem de to bestyrelser. For eksempel, hvis bakke loft stikker ud 16 inches, subtrahere 3 inches og skær 2-tommer af 4-inch stutterier 13 inches lang; skære en for hver ende af udformningen samt. Nail 13-tommer studs til to væg længde studs. Udformningen vil ligne en stige.

•Lift indramning på plads. Brug kridt linjer som en guide, placere nedenunder kanten af indramning over linje af kridt. Nail indramning til væggen studs ved hjælp af stud at finde mærker på væggen som en reference. Nail indramning på hver ende til andre vægge.

•Measure fra den ene ende af bakken loft indramning til modsatte væg. Skær to 2-tommers af 4-tommer studs til foranstaltningen. Måle og markere begge studs hver 16 inches som den første udformning. Skære studs 13 inches, den samme længde som den første bakke loft indramning at gå mellem de to stud. Nail 13-tommer studs til de to længere studs danner en stige, som den første udformning.

•Lift indramning i sted, ved hjælp af linjen af kridt som en guide. Denne framing skal flugte med den første udformning, og linjen af kridt på den modsatte væg. Nail indramning til studs, og søm i slutningen af indramning til den første udformning. Søm anden enden af indramning til den modsatte væg af første indramning.

•Fortsæt disse trin går rundt i hele lokalet, indtil bakken loft er komplet. Bore et hul gennem indramning i hvert hjørne hvor separat stigen som indramning møder. Installere en bolt med en skive på hver ende gennem hullet, og spænd møtrikken på bolten. Dette vil gøre en sikker forbindelse og styrke bakke loft indramning.

Tips & advarsler

  • Bruge skruer i stedet for neglene Hvis bakken er over 16 inches og lag bolte til at halte enderne af indramning på væggen for ekstra styrke.
  • Måles fra gulvet til linjen af kridt. Skåret en 2-tommer af 4-tommer stud på målingen og bruge det til at skinne udformningen, mens du sømning indramning til væggen.
  • Installere belysning over bakken loft før du installerer gipsvæg.
  • For at lukke i indramning negle skylle en 2-tommer af 4-tommer board til loftet med bakke loft indramning. Installer afstivet mellem bakke loft indramning til stud på loftet for ekstra styrke.
  • Hvis rammen bakke loft ikke er sikret ordentligt kunne det sammenbrud, skade og eventuel skade.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com