Sådan rå i elektriske ledninger

August 25

Sådan rå i elektriske ledninger

Udtrykket "ru i" bruges til at beskrive den proces hvori elektriske bokse og ledninger er monteret under opførelsen af et hjem eller anden bygning. Begrebet indebærer en ufærdige job, der er installeret på en måde at lette installationen af udtag, afbrydere og lamper. Uslebne-in finder sted før drywall er sikret til studs. Alle kabler er køre fra boksen panelet og sikret på en måde, der overholder normerne i den National Electric Code. Overskydende ledning venstre hængende fra alle elektriske bokse til at sikre, at der er en tilstrækkelig længde af ledning tilsluttes alle afbrydere, beholdere og anlæg, driftsmateriel. Nedenfor finder du anvisninger på skrub i et elektrisk system.

Instruktioner

•Measure og markere alle beholder boks steder på knopperne ved hjælp af et målebånd og en permanent markør, således at boksene er 10 tommer til 14 inches fra gulv til bunden af boksen når monteret. Gentag den samme procedure for alle switchbokse med en måling af 46 tommer fra gulvet til bunden af boksen.

•Nail kasser til studs således at ansigtet af boksen vil være flush med væggen når den er monteret. De fleste elektriske bokse har ribben, der vil tillade dig at montere boksen, således at det vil allerede være placeret perfekt, når drywall er monteret.

•Drill tre-fjerdedele-inch huller gennem udformningen 8 inches over al mulig boks. Sørg for at hullerne er i centrum af knopperne.

•Køre den kabel fra én kasse, gennem hullerne i knopperne og videre til den næste boks og så videre. Forlade 8 inches af kabel hængende fra indersiden af hver boks. Hvis boksene beholderen i en serie, hvor de fleste er, klippe kablet forlader 8 inches hængende fra boksen og køre et andet stykke af kabel fra boksen samme gennem hullerne i knopperne, og videre til den næste boks. Fortsætte med at køre kabel fra boks til boks indtil boksen panelet sikre kablet til studs (med hæfteklammer) inden for 8 inches af hver box og hver 4 fod til 6 fod langs studs.

Uddelingen alle indgående ledninger til boksen panelet ved hjælp af passende sendermodulet. Forlade 4 fødder af kabel dinglende fra indersiden af boksen panelet.

•Strip hvid isolering af kabler inde i alle din switch og beholder kasser, ved hjælp af din kabel Ripper. Nu, hvor alle dine ledninger er grov i kan du begynde ledninger proces af splejsning alle jorden ledninger inde i din switch og beholder kasser.

Tips & advarsler

  • Være sikker på at have dit arbejde, inspiceres af en professionel. Elektriske ledninger fejl kan være dyrt eller dødelig.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com