Sådan race potteplanter nåletræer i et drivhus

May 28

Sådan race potteplanter nåletræer i et drivhus

De fleste nåletræer er koldt hårdfør og behøver ikke at blive startet i et opvarmet drivhus. Krisecentret er passende for unge starter og stiklinger og de kan dyrkes i en cool drivhus. Nåletræer er opformeret gennem frø, stiklinger, podning og luft lagdeling. Den valgte metode afhænger af avlere evner og hvor hurtigt resultater er påkrævet. Grafts og stiklinger er meget hurtigere end vokser fra frø, men frø er den enkleste metode. Stiklinger kan kræve en rode hormon og er lidt mere vanskeligt, der kræver kendskab til plantevæv. Podning er en dygtig metode, der er meget givende.

Instruktioner

•Fyld potning bakker eller gryder med 1 del tørv, 1 del perlite, 3 dele bark mulch og 1 del sand i slutningen af vinteren eller det tidlige forår. Planter har brug at have været udsat for det kolde vejr i mindst seks uger før flytte dem ind i drivhuset. Ikke vand planterne for en uge. Side finer graft er den mest almindelige metode til nåletræ formering, som du vil udføre.

•Forbered conifer rodstok. Sterilisere kniv med alkohol. Gøre en lavvandet nedadgående skive på siden af planten mindst 3/4 tommer lang. Skær opad i bunden af snit til at fjerne en flap af bark og træ.

•Chose en side gren på den nåletræ, som du formeringsmateriale. Sterilisere en skarp kniv og afskære en sund side gren i en vinkel, der matcher dimensionerne af snittet i grundstammen. Skubbe den afskårne side mod snittet på grundstammen.

•Sno graft union med et stykke af podning sejlgarn så begge skåret kanter og de udsatte cambium presses sammen. Varm voks i hænderne og tryk den omkring såret og union på conifer grundstammen. Forsegle kanterne, så fugt vil forblive i og patogener bo ud. Placer de podede planter på den nordlige side af drivhuset, så det ikke bliver stærkt lys.

•Hold potning mix jævnt fugtig i de næste to uger. Kontrollere fugt niveauer ved at presse en finger ind i puljen. I to uger fjerne voks og kontrollere graften. Når Unionen har været fintmaskede, fjerne sejlgarn, så det ikke skåret i træ af nåletræ.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com