Sådan Rag maling

December 1

Sådan Rag maling

Tilføjer flair til dit hjem med maling er en økonomisk og nem måde at fikse op i ethvert rum. Paint er en relativt billig måde at opdatere falmede indretning eller indarbejde nye og forskellige farver i farveskemaet. Malingen også tilgive, hvis du laver en fejl og beslutter du ikke kan lide effekten, maleri over overfladen ikke er svært. En af de mest simple virkninger, der kan føjes til en malet væg kaldes rag maleri. Dette er en meget nem metode til at tilføje forskellige grader af farve og variation på en malet væg.

Instruktioner

•Vælg interiør maling farve til grundmaling af væggen og maling farve for rag malet lag. Generelt, base coat farve vil være lettere end rag malet lag for de bedste resultater.

•Tag på arbejdshandsker. Anvende base coat maling på overfladen af væggen med en maling rulle. Give tid til grundmaling tørre fuldstændigt.

•Pour maling til rag maleteknik i maling bakke. Dyp rag i malingen. Klem rag tilstrækkeligt for at gøre det mættet men ikke drypper.

•Hold rag i din hånd, så at det er løst forede. Begynd at let dab rag på væggen arbejder på små 2 x 2-fods sektioner på et tidspunkt. Start i det nederste venstre hjørne af muren og fremskridt på tværs af væggen. Eksperimentere med roterende din hånd for at opnå forskellige mønstre med malingen. Starte med en let berøring til rag maleteknik--kan du altid gå tilbage senere og gøre det mørkere. Det ville være mere vanskeligt at gøre det lettere senere. Stå tilbage ofte til undersøgelse dine fremskridt og arbejder langsomt. Tage pauser, hvis du bliver træt.

•Brug pensel til at anvende klatter af maling omhyggeligt ind i hjørnerne, som du ikke kan nå med rag. Forsøge at gøre klatter af maling anvendes med pensel ligner klatter påføres med klud så meget som muligt. Igen, anbefales en let berøring til denne teknik.

• Lad rag-malet væggen tørre fuldstændigt. Tilføje flere rag-malet lag af gratis farver på samme måde, hvis det ønskes.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com