Sådan re flise efter fjernelse af keramiske fliser

January 28

Sådan re flise efter fjernelse af keramiske fliser

Keramiske fliser er en slidstærk, vandtæt materiale, der er ideel til brug som en gulvbelægning, på bordplader og i hele badeværelset. Flise er let installeret i nybyggeri eller remodeling over cement backerboard eller krydsfiner, men det kan også erstatte gamle, forældede flise. Nøglen til en sikker og attraktiv installation af den nye flise er en god forberedelse af overflader efter at fjerne de gamle fliser. Disse skal være rene og flad, med ingen spor af den gamle lim eller store skader på det materiale, der ville forhindre, at den nye mørtel limning.

Instruktioner

• Rengør gulvet, counter eller væg grundigt efter fjernelse af gamle keramiske fliser. Ingen lim fra den tidligere installation bør forblive på overflader som den nye fliser vil være tilknyttet. Bruge en kombination af skrabere og opløsningsmiddel hensigtsmæssigt at limen til at fjerne den.

•Få enhver beskadigelse af undergrunden oprettet under fjernelse af den gamle flise. Store divots eller løst materiale vil forhindre nye thinset mørtel fra vedhængende korrekt. Hvis overfladen er beton eller cement backerboard, kan disse fejl blive repareret med en lille mængde af thinset mørtel. Et træ overflade bør repareres med fælles sammensatte. Udfylde den knæk eller divot med reparation materiale og niveau det med en maling skraber. Når materialet har angivet, ser over overfladen igen; Det skal være helt flad.

•Tør-fit fliser på overfladen for at beslutte, om det ønskede arrangement. Bruger en flise sav eller nippers, foretage de nødvendige nedskæringer i fliserne på dette tidspunkt så at du ikke er forhastet under installationen af tørring mørtel.

•Spread thinset på overfladen med en indskåret murske, der dækker kun et område du kan mageligt installere i 10 minutter. Størrelsen af hakket skal matche fabrikantens specifikationer. Se vejledning til beholderen for denne måling for at sikre ordentlig vedhæftning.

•Indstil fliser i thinset ved at lægge dem på plads med et lille vrid bevægelse, danner et godt bånd mellem mørtel og flisen. Bruge flisen spacere til form ensartet fugerne. Tillad mørtel til tørre i 24 timer.

•Mix fuger pr fabrikantens anvisninger og anvende det til flise fuger, sprede det med float. Hold float på en 45-graders vinkel til overfladen til både spredt og tvinge injektionsmørtel i leddene. Tør nogen ekstra injektionsmørtel væk med en fugtig svamp.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com