Sådan re-tag med skifer

August 12

Sådan re-tag med skifer

Skifer fliser er en høj kvalitet, meget skrøbelige materiale. De er naturlige sten og dyrt at købe. Et skifer tag har en lang levetid, og dens udseende er ganske smuk. De kommer i en bred vifte af farver, størrelser og tykkelser. Skifer er brandsikre, som tilføjer sikkerhed til enhver struktur. Disse tagene er betragtes som miljøvenlige, fordi de sidste 100 år. Hvis der er mindre tag udskiftning, er der mindre materiale fylder lossepladser. Skifertage varierer i vanskeligheder ved at installere, jo enklere tag, det enklere installation. En basic op og over tag, som er et tag med et peak og arbejdsmarkedets parter, er de mindst vanskelige at installere.

Instruktioner

•Calculate hvad er nødvendig for re roofing processen ved at måle hver side af taget. Måle fra bunden til toppen og ganger det med bredden. Dette er det firkantede område af taget. En rulle papir, tjære dækker 2-kvadratfod af tag. Skifer fliser varierer i størrelse og stil men er solgt af den kvadratiske fod. Måle omkredsen af tag at beslutte hvor mange 10-fods stykker drypvanding lette metal du har brug for. Købe en 50-pund kasse med 8 d galvaniseret søm.

•Fjern alle gamle tagsten for at nøgne beklædningen. Installere tar papir til hele tag overfladen. Altid køre papirlængden kloge fra side til side og ikke fra bunden til toppen. Overlap papir selv med den øverste gule linje på forudgående række flugt. Installere negle og tin caps 4 inches fra hinanden på alle søm overlapninger. Søm ud resten af papiret med hver søm og tin cap inden for 4 inches af en anden. Installere drop lethed metal rundt om hele taget. Overlapper hvert stykke 4 inches, og installere et søm hver 4 inches i metal.

•Applicer træk af skifer sten langs bunden af tag på den ene side, og søm det ned. Cut den sidste flise selv med kanten af metal. Bruge en våd sav eller murværk kniv til at skære skifer. Kør en anden rolle i tarpaper over taget, positionering den nederste kant af tarpaper, så det dækker negle i skifer. Installere og søm ned en anden række af skifer dækker den nederste kant af det papir, du bare lagt. Sørg for at udligne det fra den første række halvdelen af bredden af flisen. Klip det overskydende papir ud der strækker sig over rækken af fliser. Installer dette papir for at dække negle i skifer som som du gjorde med den første række. Gentag denne proces, indtil tavlen når toppen. Du bliver nødt til at skære den sidste række af skifer, så det ikke omfatter forbi toppen. Du vil også nødt til at bore huller gennem rækken til søm det ned. Læg et lille stykke af skifer under toppen af hver flise til at holde det op fra taget, som du søm. Gælde ikke tar papir til top flise. Gentag denne proces på anden siden af taget.

•Klap de resterende udskårne stykker tar papir over peak i form af en trekant. Installere en række af skifer langs hele toppen, skiftevis sider som du lægge dem. Bore gennem fliser eksisterende hul og skifer nedenunder. Søm gennem disse huller og ind i beklædningen. Sørg for hver skifer fliser berører flise på den modsatte side af toppen. Overlap hver flise 3-tommer på den, før det. Cut de sidste fliser selv med tagene kant. Gælde høj kvalitet klart caulking langs midten af peak til at forhindre vand i at komme.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com