Sådan Reface hjem Design kabinetter

May 22

Sådan Reface hjem Design kabinetter

Tilføje et nyt ansigt til gamle frysere kan være nemt og billigt. Der er en række måder at refinish kabinetter eller installere nye døre eller nye dør overflader. Arbejde omhyggeligt for at få en glat finish for opdateringen, så en ny lak eller maling overflade vil se helt nye. Du kan forlade skabene på væggen for at omgøre dem, hvis de eksisterende kabinetter er i god stand. Med velvalgte farver for maling eller pletten, vil en reface med ny hardware gøre skabene ser godt ud.

Instruktioner

•Look på Indstillinger for at dukke op igen gamle frysere. Gå over hjem design bøger at finde kabinetter og farver ligner jeres. Plan om at erstatte gamle døre med nye, som en mulighed. Lede efter måder at installere en laminat af læder, kobber eller træ finer til gamle døre som yderligere indstillinger. Vælg maling farver for kabinetter, der ville se godt ud i næsten alle hjem. Ikke Vælg en farve, der vil blive dateret i et år eller to.

•Tag døre off alle frysere. Brug en passende skruetrækker til at fjerne hængsler og hardware. Sætte disse metal stykker i en lynlås-type pose eller kasse, så de ikke vil være tabt. Sand kabinet med medium-grade sandpapir til at afreagere ru kanter og forberede overflade til at modtage maling eller pletten. Sand forsigtigt i kun én retning for at forhindre mærker fra dukke op senere.

•Paint eller pletten kabinetter. Brug en naturlig børste eller svamp-type børste for at anvende tre separate frakker af maling eller one-step pletten, der omfatter polyurethan. Købe maling, der omfatter primer i stedet for at tilføje enkelte lag primer og maling. Vælg en kvalitets maling eller pletten anbefalet af en sælger på maling butikken. Aldrig vælge en billig eller midt-grade produkt til kabinetter; de vil savn en skrap finish at holde op til slitage gennem årene.

•Føj ny døre eller Autolakering eksisterende døre. Bruge teknikker til at tilføje metal, læder og kontrasterende farve til kabinet finish. Lim Eg finer til forsænket forsiden af mørk valnød døre, f.eks. Købe nyt hardware, der er anderledes end knopper eller trækker du fjernet. Gør dette for at gøre hele projektet ser helt nye. Vælg all-glass trækker eller håndtag i stedet for bronze eller hvid hardware i stedet for sort.

Uddelingen døre til kabinetter når alt er tørt. Brug en skruetrækker til at omhyggeligt geninstallere alle hængsler og tilføje ny hardware. Undgå stripping enhver eksisterende huller, da dette kan gøre dørene undlader at hænge ordentligt. Placer hængsler på en ny position, hvis det er absolut nødvendigt. Tage din tid tilpasse døre til at passe ind i deres oprindelige riller.

Tips & advarsler

  • Ikke tilføje noget tunge til døre, som massivt træ paneler. Vægten kan gøre dørene til sidst synke. Installere lightweight komponenter til døren overflader for en opgradering.
  • Overveje at skære ud foran et par eksisterende døre være re-installeret. Tilføje wire fronter eller matteret glas fronter at give dem et helt andet udseende.
  • Kontroller, at rummet er godt ventilerede når du male en masse kabinetter. Dampe kan forårsage allergier eller andre problemer på grund af maling kemikalier.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com