Sådan Reface mursten pejs med flise

December 21

Sådan Reface mursten pejs med flise

Udsatte mursten pejs var installeret i mange hjem i løbet af 1960erne og 70 erne. Mens mange mennesker nyde udseendet af udsatte mursten, kan udseendet ikke passer ind i ethvert hjem decor. Derfor kan mange husejere vælger at dække mursten med flise. Alle slags flise kan installeres sikkert over mursten, forudsat at leddene mellem murstenene er udfyldt med portland cement, og en glat overflade er lavet.

Instruktioner

•SCOOP nogle våde portland cement med en murske, og glat det på mursten af surround. Brug den flade side og glat kant af murske direkte cement på tværs af mursten. Skrab cementen med murske at få den tyndeste lag muligt, mens du stadig udfylde fuger og skabe en flad overflade. Lad denne mørtel tørre natten over.

•Lay ud fliserne du vil installere på pejs surround på en flad overflade af samme størrelse og form til surround. Den første flise, der fastsættes i området lige over midten af brændkammeret. Resten af den øverste del af pejsen er lagt næste, med benene tilbage til sidst. Skære alle brikkerne til at passe pladsen på en flise så før du begynder at installere.

•Spread ekstra mørtel på pejs surround. Centrale denne mørtel med den rillede kant af murske, indtil kamme er produceret er den samme højde i hele. Tryk på hver flise på surround i samme mønster du lagde dem ud tidligere. Twist hver flise lidt for at glatte og sikre korrekt limning med væggen. Tillad mørtel til tørre natten over før fugning.

•Spread injektionsmørtel over de nye fliser med den flade side af en injektionsmørtel float. Skubbe fuger mellem fliserne og aftør overfladen af fliser ren med en fugtig svamp.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com