Sådan Regrout keramiske fliser

August 1

Fugerne af keramiske fliser kan begynde at knække eller blive misfarvede og uinteressante over tid. Forårsager revner eller misfarvning, bør bestemmes og afhjælpes før injektionsmørtel erstattes for at forhindre yderligere skader. Når der er sket, injektionsmørtel kan fjernes og nye fuger anvendes til at give den keramiske fliser en lignende nyt udseende. Udskiftning af fuger tager ikke en høj grad af dygtighed, men det er en rodet og tidskrævende job.

Instruktioner

•Fjern gamle injektionsmørtel fra den keramiske fliser med en cementmørtel sav eller en hobbykniv til at løsne og fjerne injektionsmørtel med en skruetrækker.

•Mix injektionsmørtel ifølge pakke retninger og øse det ind i en cementmørtel taske. Injektionsmørtel poser er ens i udseende til wienerbrød poser og er tilgængelige på hjem forbedring butikker. Anvende de nye fuger direkte mellem de keramiske fliser med cementmørtel taske.

•Aftør fliserne og de nye fugerne med en fugtig svamp at glatte injektionsmørtel og sikre, at linjerne er selv. Skyl svamp ofte i en spand med rent vand og bruge en cirkulær bevægelse, når aftørring af keramiske fliser og injektionsmørtel for at undgå at fjerne bidder af injektionsmørtel fra de nye fugerne.

•Tillad den nye injektionsmørtel til tørre i ca 30 minutter før aftørring af keramiske fliser rene med en tør klud. Lad injektionsmørtel tør for den tid der er angivet på retninger af injektionsmørtel du bruger, og derefter anvende den anbefalede cementmørtel sealer pr. injektionsmørtel producentens anvisninger.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com