Sådan reparation boblende fra udslip på laminatgulv

November 13

Laminat gulve er normalt fremstillet af en sammensat materiale, der er dækket af en tung overfladebehandling, der hjælper med at forhindre skader. Selvom denne belægning er fremstillet til at beskytte den sammensatte Gulvbelægning fra pletter på grund af spild, hvis du spilder en sure eller andre stærke væske på den laminatgulve, kan boblende forekomme i overfladebehandling af laminatgulvet. Når dette sker, skal du både fjerne boblerne og refinish overflade for at forhindre yderligere skader.

Instruktioner

•Sand området i gulvet til at fjerne boblerne. Først, gå over stedet med groft sandpapir, indtil boblerne er væk, og området er selv med den omkringliggende gulv. Brug derefter fint sandpapir til at fjerne ringene tilbage på gulvet af boblerne.

•Fjern støv efterladt af sandpapir med en tack klud eller våd klud. Hvis du bruger en våd klud, Kontroller gulvet tørrer helt før du fortsætter.

•Spread polyurethan belægning over areal på gulvet hvor du fjernet boblerne. Hvis området er lille, skal du bruge en standard pensel til at sprede polyurethan. For større områder, sprede polyurethan med en maling rulle.

• Lad gulvet belagt området tørre i 24-48 timer. Hvis polyurethan bobler op, som oprindelige laminat belægning, sand boblerne ned igen og genanvende belægningen.

Tips & advarsler

  • Når du anvender polyurethan, sætte maling rulle eller pensel på kanten af det sidste afsnit af polyurethan anvendes til gulvet, derefter flytte tilbage i det sidste afsnit af polyurethan før du flytter videre, at forhindre pensel eller rulle mærker.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com