Sådan reparation brune pletter i græs

August 16

Brune pletter i en ellers frodig, grøn græsplæne er grimme. Selv om du sandsynligvis kløe til at slippe af med de brune pletter det samme, prøv ikke at reseed eller ellers "green op" græsset indtil du har identificeret og løst det underliggende problem. Generelt, brune pletter i en græsplæne er forårsaget af enten sygdomme eller hund urin. Hund urin høj surhedsgrad forårsager græs at vende brun. Flere græsplæne sygdomme forårsage brune pletter i græsset, som brun patch, nekrotisk ring spot, fusarium blight og dollar spot. Afhængigt af hvad skrantende din græs, kan du reparere de brune pletter ved hjælp af specifikke metoder.

Instruktioner

Sådan Fix brune pletter forårsaget af hund urin

•Observe jeres hund hen til afgøre, om det urinating på din græsplæne og forårsager de brune pletter. Hvis du ikke har en hund, holde øje med nabo hunde, der kan bruge din græsplæne som et badeværelse.

•Applicer en ugiftige spray til brun græs, der indeholder enzymer, der nedbryder hund urin og hjælper med at græsset til at vokse tilbage grønnere. Nogle produkter også indeholder et grønt farvestof, der fjerner de brune pletter straks. Sådanne produkter omfatter græsplæne plet væk, Dogonit græsplæne behandling og G-Wiz hunde græsplæne brænde behandling.

•Fjern den brune sod hvis skaden er alvorlig. Skyl jord med vand til at skylle ud enhver resterende hund urin, og derefter resod eller reseed området.

•Train din hund til at urinere i mindre synlige områder af plænen. Du kan også give et lille område af grus i et hjørne af din plæne og træne din hund til at urinere i det pågældende sted.

Tips til reparation brune pletter fra plænen sygdomme

•Treat dollar plet ved at anvende en flydende svovl fungicid til de brune områder hver tre til fem dage indtil pletterne forsvinde. Dollar spot er en svamp, der vokser på tørre og underernærede græs, som skaber hvide, spindelvæv-lignende steder om morgenen og bliver brun af om eftermiddagen. Klippe græsset to gange om ugen for at afskære de inficerede græs og anvende kvælstofgødning let to eller tre gange om ugen, efter stor landskabspleje Ideas.com.

•Applicer samme svovl fungicidbehandling til de brune steder kan slippe af brown patch græsplæne sygdom, som også er forårsaget af en svamp. Du vil vide, hvis din græsplæne har brun plet, når det har brunlige pletter omtrent to fod i diameter indkapslet af en misfarvet ring af græs. Fjern eventuelle underliggende thatch ved hjælp af en rive og undlade fodring din græsplæne tunge doser af kvælstofgødning.

•Mow høje græs og smide væk alle græs udklip hvis din græsplæne har fusarium blight. Denne plæne sygdom forårsager rødbrun steder der Drej tan og derefter gule, cirka to til seks inches i diameter. Hvis du har pink svampe tråde der dækker Græsrødder og kroner, have du helt sikkert fusarium blight. Fjerne alle stråtag og ikke gøde plænen, indtil problemet rydder.

•Fjern den thatch, der har indsamlet og klippe det høje græs, hvis det har nekrotisk ring spot, der forårsager brun ringene til at udvikle på plænen. I modsætning til behandling af fusarium blight, bør du fortsætte at befrugte og vand græs normalt for at genoprette sin sundhed.

Tips & advarsler

  • Hvis du fange en hund tisser på din græs, slange ned området lige bortrejst at fortynde urinen og forhindre en brun plet fra udviklingslandene.
  • Brug ikke barske, giftige kemikalier på de brune pletter i dit græs, fordi dette vil sandsynligvis gøre steder værre.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com