Sådan reparation Cement stuk

July 19

Sådan reparation Cement stuk

Deltager i at bulet, revnet og brudt dele af dit hjems stuk vægge er det bedste du kan gøre for at undgå dyre reparationer i fremtiden. Stuk hærder normalt til en gynge-gedigen fæstning til Beskyt dit hjem mod selv de hårdeste vejrforhold, men synlige skader er et sikkert tegn på at fugt eller andre destruktive elementer har fundet det svage led i din stuk finish og trængte nedenunder. Medmindre du ordne dine vægge, vil revner kun forværre indtil din tekstureret finish kommer smuldrer ned.

Instruktioner

•Break op den beskadigede stuk med en hammer eller en mejsel. Chip væk på stykker indtil du har fjernet alle de revnede, beskadigede overflade og kun de intakte dele forblive. Børste væk støv og snavs fra overfladen efter at fjerne den beskadigede stuk.

•Tack klasse-D builder papir på den træ tremme bag stuk. Vedhæft et ark af metal tremme over papiret og sikre både med tagdækning negle. Dække kun de områder, hvor du har fjernet stuk, ikke intakt pelsen stadig på væggene.

•Mist området med en sprayflaske og vand og bland din første frakke af stuk. Anvende det med en afsluttende murske, indtil det sidder ca 1/2 tommer under niveauet for den eksisterende stuk finish. Glat ud af stuk.

•Tack plast plader over den våde puds til at beskytte det mod elementerne. Tåge stuk lejlighedsvis at holde det i at tørre for hurtigt. Vente mindst en uge før du fortsætter videre til det andet lag.

•Mix og anvende en anden frakke af stuk, indtil det er lige under overfladen af den eksisterende væg. Genanvende plastik og tillader stuk tørre i tre til fire dage, mens dug lejlighedsvis.

•Applicer efterbehandling pels af stuk og oprette den ønskede konsistens til at matche de eksisterende stuk finish. Dette afhænger af den oprindelige stuk tekstur og hvordan det blev oprindeligt anvendt.

Tips & advarsler

  • Male væggen når den færdige frakke af stuk har haft en uge at tørre og helbrede. Dække hele væggen, ikke bare det reparerede område, at sikre muren er en fast, ensartet farve. Når malingen tørrer, stuk patch bør blande sig med resten af væggen.
  • Arbejde på en gråvejrsdag i varmt, men ikke varme temperaturer. Undgå arbejder på tør eller kolde dage, da dette kan forårsage problemer, mens stuk tørrer.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com