Sådan reparation dør glas på en Whirlpool guld AccuBake ovn GR450LXLT0

October 25

Whirlpool ovne har glasdøre, der giver dig et overblik over hvad madlavning inde. Hver gang du åbner en ovndøren, slipper varm luft, som sænker indre temperatur og øger tilberedningstiden. Skader på glasdøren kan resultere i ujævn temperaturer eller længere madlavning gange fordi skaden lader kold luft i og varmere luft flygte. Reparation glasdør på en Accubake ovn kan omfatte reparere ridser eller chips, fastsættelse af hængsler eller erstatte døren helt.

Instruktioner

•Mix et par dråber skålen sæbe med varmt vand i en lille skål, indtil du har sæbeskum. Rene glasdør med blandingen påføres med en mikrofiberklud. Tørre en fugtig klud på tværs af glasdør til at fjerne enhver sæbevand rester så tør det med en anden mikrofiberklud.

•Locate hængsler inde i ovnen hvis glasdøren åbner for hurtigt eller lukker med et højt brag. Omhyggeligt stramme hængslet skruerne for at skubbe hængslerne tilbage på plads. Dette bør gøre døren åbner og lukker gnidningsløst.

•Applicer en lille mængde af spray smøremiddel på indersiden af døren og hængsler hvis døren knirker overdrevent. Lad smøremiddel diaset gennem hængslerne i et par minutter så tør overskydende.

•Undersøg glasdør for nogen ridser. Påfør et tyndt lag af klare neglelak eller super lim på indersiden af bunden. Lad den første lag tørre derefter anvende en anden frakke. Applicer yderligere lag, indtil neglelak eller lim sidder flugter med det omgivende glas. Tørre en klud fugtet med neglelakfjerner på tværs i toppen til at trække off overskydende.

•Gentag trin 4 for nogen revner eller chips i glasdøren. Klar neglelak eller superlim dækker det beskadigede område, men tørrer klar, som lader det reparerede område blande ind i det omgivende glas. Vente på det reparerede område til at tørre helt, før du bruger ovnen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com