Sådan reparation doven dreng polstring

December 16

La-Z-Boy corporation designer, fremstiller og markedsfører mange typer af møbler og producerer både stue og soveværelse møbler. Et populært materiale til at dække La-Z-Boy møbler er stof polstring. Mens holdbare, kan du beskadige stof polstring, men du kan også reparere den. Stof polstring er typisk farvet til at gøre matchende sæt af leve- og soveværelse møbler. Derudover er stof polstring let tilgængelige på de fleste håndværk butikker og syning levering butikker.

Instruktioner

•Træk sammen og sy tåre med matchende farve tråd, hvis tåre er meget lille. Sy den revet stof tilbage sammen efter stof mønster. Det betyder efter synlige linjer og tråde i stoffet og farve linjer/blokke i møblerne.

•Drej La-Z-Boy møbler stykke eller flytte den til at afsløre tilbage. Føle under møbler stykke for overskydende stof, der er skjult og/eller syet på undersiden.

•Fjern tråden med en søm aftrækker og skære det overskydende stof ud med en saks. Placer de klip overskydende stof over det beskadigede område til at matche det for størrelse og justeres i forhold til mønsteret.

•SEW overskydende stof patch til La-Z-Boy møbler, holder det justeres med struktur mønster. Dobbelt søm at gøre programrettelsen stærke og kan modstå normal brug og slid.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com