Sådan reparation glasset på en iTouch

June 15

Sådan reparation glasset på en iTouch

ITouch eller iPod Touch, er en lille musik og video afspilning enhed, der bruger et glas touchskærm kaldet en digitizer. Digitaliseringsenheden sender signaler ved berøring til logic board, som derefter sender signaler til operativsystemet til at udføre en handling. Digitaliseringsenheden reagerer ikke korrekt når krakket, selv om der er video spiller på skærmen. Udskiftning glas iPod touchskærme er nu bredt tilgængelige for hjem reparationer. Altid arbejder i som statisk gratis et miljø som muligt, når reparation af en iPod touch for at forhindre skader på kredsløb inde.

Instruktioner

•Indstil ned en elektrostatisk udladning (ESD) mat til at oprette en statisk frie overflade for at arbejde på din iPod. Vedhæfte måtten til et håndled band ved hjælp af ledningen, der fulgte med mat at jorden din krop til måtten.

•Touch en metal overflade før du åbner iPod touch til at frigive alle bebyggede statisk.

•Køre den dit barberblad langs toppen af enheden, mellem den tilbage casing og skærmen. Løft op i slutningen af skærmen og slide dine nylon sort stick nedenunder. Tving ikke skærmen, da dette kan forårsage at knække igen, spraye glas inde i enheden.

•Køre den barberblad langs resten af skærmen og langsomt arbejde skærmbilledet ud af kabinettet ved hjælp af din sorte pind.

•Slowly trækker op på skærmen. Frigive det kabel, der går fra skærmen til logik bestyrelse enheden ved at trække på kabel på stik på logic board ved hjælp af din nylon sort stick. Rør ikke ved det med hånden.

•Peel off den beskyttende plastik på din nye skærm og fastgør kablet til logik bord. Tryk ned på skærmen for at passe det ind i kabinettet. Teste enheden.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com