Sådan reparation grill

January 5

Sådan reparation grill

Reparation Grill er normalt ikke en vanskelig opgave, med udskiftning af dele er den sværeste del af processen. Gas grill opererer på en simpel forudsætning: brændstof træder grillen, er antændes af en gnist og varmen opretholdes ved en termostat, der giver mulighed for det brændsel skal reguleres. Brudt elementer, såsom grill stativer, skal slanger og tændsatser simpelthen udskiftes, mens andre funktionsfejl er fastsat korrekt rengøring.

Instruktioner

•Kontrollér brændstoffet flow ved at dreje på begge propan tank knop og termostaten placeret på grillen. Brændstoffet gør en lyd som det flyder og kan være lugtede så godt. Hvis propanmassen ikke flyder ordentligt, tank slangen kan være tilstoppede eller have lækager. Kontrollere utætheder ved følelse omkring slangen mens gassen er på, og afbryde brændstof linje fra grillen at se Hvis slangen er tilstoppet. Også, tjek for korrekt ventil montering både grill og tank ved følelse for utætheder og stramme med ordentlig skruenøgle, hvis nødvendigt. Slangen brug for udskiftning, hvis det er tilstoppet eller er utæt.

•Undersøg boksen tændsats beliggende på top-center af brænderen, hvis ingen gnist er mistænkt. Fjern madlavning risten, lava sten og rock rist fra grillen og holde et lille spejl bag boksen tændsats mens du klikker på tændsats switch. Hvis der er ingen gnist, skal tændsats forsamling udskiftes.

•Rengør brænderen for at give ordentlig brændstofstrøm. Hvis grillen har en lav flammespredningsevne, eller vil ikke opvarmes korrekt, er det mest sandsynligt en beskidt brænder. Hvis du vil fjerne brænderen, tag riste og lava sten og trække brænderen lige ud, så det ikke er fastgjort til grillen. Kontroller de to venturi rør glide ud let og ikke er tvunget. Ren ydersiden af brænder med en stiv børste og sæbevand. Når du er færdig, opbygge rene huller omkring brænder med en lille ledning, f.eks. et papirclips, for at rense alle tilstoppede huller og carbon. Hvis brænderen har nogen huller eller er rustne, skal det udskiftes.

Tips & advarsler

  • Hvis grillen er overdrevent smokey, skal det rengøres grundigt. Fjerne alle riste og lava klipper og krat interiør med en stiv børste og sæbevand.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com