Sådan reparation Jack LaLanne magt saftpressere

February 4

Jack LaLanne magt saftpresser er en pålidelig maskine når de anvendes som anvist, men nogle sorter af frugter og grøntsager kan forårsage problemer for uerfarne brugere. De fleste af disse problemer kan let ordnes ved at tage konkrete skridt til at rense ud enhedens blade og filter forsamling. Det er ikke tilrådeligt at foretage omfattende mekaniske reparationer på denne saftpresser, dog; Doing kan så ugyldiggøre producentens garanti. Hvis stand til at reparere din saftpresser til orden, skal du kontakte kundeservice for yderligere rådgivning, fejlfinding og reparation.

Instruktioner

•Tillad saftpresser til at sidde i mindst 10 minutter, hvis det lukker ned under brug. Enheden har en indbygget termisk afskåret Sikkerhedsafbryder, der lukker mekanismen, hvis det overophedes, for at beskytte motoren. Det bør begynde at fungere igen efter en kort cool ned.

•Drej off juicer og vente på bladene til at stoppe flytter hvis saftpresser begynder at overflow. Se inde i tuden og fjerne eventuelle blokeringer for at stoppe overløb. Sæt en tandstik i tuden til at løsne obstruktion. Dette problem kan opstå, hvis et stykke af papirmasse passerer gennem filteret i tuden.

•Sæt filter under rindende varmt vand til at vaske det og fjerne papirmasse, hvis motoren begynder at lyde højt og saftpresser begynder at ryste. Forsigtigt krat papirmasse af filteret med en blød børste opvaskemaskiner. Skyl filteret fra ydersiden, derefter forsigtigt aftørre overskydende fugt før markedsføring filteret tilbage i saftpresser.

•Tag rester fra vingen og beholderen og noget mad fast til bunden af pusher, hvis motoren ikke vil tænde. Kontrollere forsamlingen og saml saftpresser, hvis det er nødvendigt, for at sikre, det er korrekt samlet. Placer baren låsning på plads ordentligt eller maskinen vil ikke fungere.

Tips & advarsler

  • Altid unplug saftpresser før servicering eller reparere den.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com