Sådan reparation jord med tomat Blight

February 23

Sådan reparation jord med tomat Blight

Tomat blight er en ødelæggende sygdom til den afgrøde, der kræver omhyggelig forvaltning. Der er to typer af tomat blight: tidlige og sene blysenes. Tidlig blight vil overvintre i jorden og på gamle plantemateriale. Kartoffelskimmel vil ikke overleve i jorden men findes på plantemateriale og er mere farlige for de to sygdomme. Begge sygdomme kan bringes i jord fra angrebne planter eller frø. Blysenes inficere alle natskyggefamilien planter, som omfatter kartofler. Ingen natskyggefamilien plante skal dyrkes i samme sted. Sædskifte er afgørende for at kontrollere sygdommen, som køber planter resistente over for blys.

Instruktioner

•Fjern og ødelægge alle inficerede plantedele og gamle natskyggefamilien plante stykker. Trække kartofler, aubergine og tomater i slutningen af sæsonen og taske planterne og smide dem ud. Svampen kan overleve kompostering så smid dem ikke i din værftet affald bunke.

•Rake gamle tomat blade og frugt. Bag disse også og smide dem ud. Rake før du till eller risikerer du blande i frø fra inficeret frugt.

•Spread 3 til 5 inches af muld over det inficerede område. Barkflis vil hjælpe med at forhindre den inficerede jord fra sprøjt op på blade af næste sæson afgrøde og inficerer det.

•Tillad jord tørre. Begge blysenes er forårsaget af svampe, som kræver fugtige forhold til at overleve og reproducere. Hvis de ikke får fugt, over tid vil de dø.

•Prune ud alle grene, som kan forhindre morgensolen fra at nå din jord. Morgensolen tørrer den dug, som understøtter dannelsen af sporer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com