Sådan reparation kontrolelementet Roller på en Hoover vindtunnel

June 24

Hoover vindtunnel er en selvkørende støvsuger, der er konsekvent vurderet højt af forbrugerrapporter. Vidende hvor hen til identificere og reparere et enkel problem i stedet for at erstatte vakuum sparer penge. Det mest almindelige problem med Hoover vindtunnel er roller penslen ikke spinning. Dette er et simpelt spørgsmål, der er resultatet af en design fejl og er fixable ved at erstatte rulle børste kontrol bælter. Behovet for at erstatte dette bælte hver seks måneder til et år er fælles. Bæltet kan købes fra producenten eller på janitorial levering butikker.

Instruktioner

•Tag støvsuger fra stikkontakten. Flip vakuum, så hjulene står. Indsæt en stjerneskruetrækker hovedet ind i hver af de fire skruer på børste boliger og drej skruetrækkeren mod uret for at løsne skruerne nok fjerne dem. Placere skruerne i en plasticpose og binde posen lukket. Dette holder skruerne sikkert sammen hvor de vil ikke få malplacerede.

•Træk bundplade op og væk fra penslen. Dette udsætter to bælter, der er roller kontrol bælter. Den tykkere af de to bælter er den "flade bælte", og den anden er "Magt drivremmen."

•Skub "Flad bælte" off hjulet og løsne bagsiden af bæltet fra metal pin, der holder det på plads. Løft børste op og ud fra dens position, og skub "Power Drive bælte" off penslen. Grab bagsiden af "Magt drivremmen." Skubbe bælte gennem de to hjul det hviler mellem og fjern det fra vakuum.

•Skub udskiftning "Power Drive bælte" i position mellem de to baghjul, hvor du har fjernet den beskadigede bælte. Spin bæltet og sørg for, at det flytter hjulene. Hvis hjulene ikke spin, justere bæltet, indtil de gør.

•Sno udskiftning "Flad bælte" over metal stiften træk bælte mod forsiden af vakuum og skub resten af bælte over hjulet. Placer børsten, så siden med bælte groove er på samme side af vakuum hvor Bælterne er placeret. Passer børste under "Power Drive bælte" og Placer bæltet over bælte groove. Træk penslen frem og sætte det tilbage på sin plads. Spin bælte for at sikre det spins børste; Hvis penslen ikke er spin, justere bæltet, indtil det gør.

•Indstil toppen af børste boliger over vakuum, Indsæt de fire skruer in skruehullerne og spænd dem på plads ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Drej vakuum højre side.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com