Sådan reparation læder stol arme

March 13

Sådan reparation læder stol arme

Læder stol arme får en masse brug og misbrug i år, især hvis stolen er en favorit og anvendes på daglig basis. Uanset om skaden er en tåre, punkteringer fra kat kløer eller misfarvning fra slid, i mange tilfælde kan du reparere problemet selv, piske stolen arm i form, så at det ser sit bedste igen. Før reparation enhver form for skade, tør det omkringliggende område med en læder renere så læderet afslører sin sande farve; derefter kan du nøje matche reparation farvetone til den faktiske læder.

Instruktioner

•Varmt tøj jern til en lav damp-fri indstilling, eller en indstilling angives af læder reparation kit producentens anvisninger, som kan variere efter brand.

•Tryk ned på det beskadigede område, at sammenligne den med andre områder af stol arm til at bestemme, hvis armen har brug for mere fylde inde. Hvis ja, skære et stykke stof pladevat og kram det gennem tåre bruge en tandstikker eller spyd til at justere pladevat under hullet. Hvis mængden af pladevat nødvendige er minimal, eller hvis du har ingen batting, brug bomuld bolde i stedet først strække dem til flade og omforme dem. Spring dette trin, hvis skaden er en punktering eller en revnet finish uden flænger.

•Klippe en jern-på patch så det er mindst 1/2 tommer større i alle retninger end tåre. Skub lappe ind i hullet opad, klæbrig-side op, placerer sig med en tandstikker eller spyd indtil det helt spænder over undersiden af området revet. Et stykke kraftigt stof som lærred kan bruges i stedet for en patch; materialet giver styrke under en tåre. Spring dette trin, hvis hullet er en punktering eller hvis skaden er simpelthen en revnet finish.

•Mix læder reparation væske med en eller flere af toner inkluderet i kit i den tomme beholder, der er i kit, indtil du opnår en skygge der matcher stolen arm. Nogle kits har en farve-blanding diagram, der gør processen lettere.

•Applicer tonede reparationsløsning til tåre, punktere eller revnet finish ved hjælp af værktøjet spatel fra reparationssæt, arbejder i tynde lag. Glat stoffet over skaden, som hvis glasur en kage, udvide væsken lidt ud over de faktiske skader, fjer det ind i de ikke-skadede finish.

•Sæt et stykke læder grain papir fra reparation kit tekstur-side ned over det reparerede område. Stryg papiret til 10 sekunder eller deromkring, eller som anbefalet af reparation kit instruktioner, som kan variere efter brand. Tillad papir til at køle i flere minutter, derefter skræl væk korn papir.

Tips & advarsler

  • Test den tonede reparation væske på en inconspicuous område, som på bunden af stolen, at sikre en nøjagtig farvematch.
  • Holde ekstra tonede reparationsløsning i en lukket beholder, at gemme den til fremtidige reparation projekter. Label låget, så du ved hvilke møbler, det hører med.
  • Til anilin læder, der er falmet i nogle områder, bringer en særlig anilin farvestof gnides ind og blandet ind i den eksisterende finish læderet tilbage til nær sit oprindelige skygge.
  • Undgå at placere hot jern direkte på læderet, da det kan skade eller misfarve læderet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com