Sådan reparation lærred af Roll Top skrivebord

December 1

Del af en roll top skrivebord, der ruller op og ned er kaldes en tambour. Det er bygget af halvrunde strimler af træ til et stykke lærred, der er skjult bag dem er sikrede. Forfra synes tambour at være lavet af massivt træ. Over tid, kan den lim, der holder strimler af træ til lærredet blive sprødt, forårsager strimler af træ til at adskille fra sejldug eller lærred til at rive.

Instruktioner

•Fjern den øverste del af roll top skrivebord fra skrivebord base. Dette gøres normalt ved at fjerne skruer, som er drevet fra undersiden af skrivebord overflade i de nederste kant af den øverste del.

•Bevæg den øverste del af skrivebord frem så at det hænger ud foran på skrivebordet. Omhyggeligt rulle tambour ned, således at det kommer ud foran på det slot, hvor det er opstaldet. At have nogen hjælpe dig til at gøre dette gør det meget lettere.

•Lay tambour på en flad workbench med lærred side opad.

•Reattach enhver strimler af træ, der er kommet løs ved at anvende lim mellem bagsiden af strimler af træ og lærred, så trykker lærredet ned mod skoven og placere en vægt på lærredet for flere timer, indtil limen er tør.

•Få revet lærred ved at skære et stykke af nye lærred, der er 2 inches lang og længden af tåre i det gamle lærred. Sprede kontakt cement over overfladen af det gamle lærred omkring rive og mere end én side af den nye lærred. Tillad den kontakt cement til at indstille i flere minutter, og derefter placere den nye lærred over tåre i det gamle lærred og forsegle to sammen ved at gnide over overfladen fast.

•Note, at kanterne af strimler af træ har ingen lærred opbakning; Dette er så de kan glide let i slots af skrivebordet. Lad ikke nogen nye lærred interferere med enderne af strimler af træ; trim det så dens kant er selv med kanten af det gamle lærred.

•Reinsert tambour ind i åbningerne af skrivebordet, skub den øverste del tilbage i sted og erstatte de skruer, der holder det til den nederste del af skrivebordet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com