Sådan reparation laminatgulve bobler

November 17

Installerer laminat træ gulve kan vanskeligt, især hvis det er din første gang. Det er tilrådeligt at holde en ekstra boks af din gulvmateriale til brug for reparationer og udskiftninger, når det er nødvendigt. Bobler kan undertiden normalt på grund af fugt, vises en mangel på plads til gulvet udvidelse eller gulvbelægning, der løber i en større afstand end anbefalet af fabrikanten. Reparation af gulve bobler er ikke så svært som det kan lyde, selv om det er tidskrævende.

Instruktioner

•Mark den beskadigede laminatgulv med kridt blyant 1½ tomme fra hver ende og side af laminat bord. Opdele den laminat bord i tre sektioner, ved hjælp af målebånd, og gøre to små mærker på hver langside af bestyrelsen til at markere midten tredje af laminat plankegulv.

•Drill 3/16-inch huller i hvert hjørne af laminat plankegulv og på den ydre kant af hver relief skåret. Bor de samme størrelse huller i hvert hjørne af det rektangel, du har markeret. Når du er færdig, bør 12 huller skal bores.

•Indstil dit rundsav til tykkelsen af din træ laminatgulve ifølge den saw producentens anvisninger. Hvis det er nødvendigt, måle tykkelsen af din udskiftning laminat bord at få den korrekte måling. Skær langs kridtstreger fjerne midten af laminat plankegulv. Tilføje to relief udskæringer på hver langside af bestyrelsen, ved hjælp af de borede huller som en standsested.

•Tag center del af laminat bord, ved hjælp af en lille brækjern til at løfte det, hvis det er nødvendigt. Træk forsigtigt de resterende stykker af laminatgulvet. Rengøre væk eventuelle lim rester med et skarpt stemmejern, som rent kanten er nødvendige for at erstatte ordet.

•Klippe af tungen fra den korte ende af laminat bord, men ikke den lange side. Sand den korte ende af den laminat bord med 120-grus sandpapir for at sikre en glat finish.

•Applicer et lag af laminatgulv lim til toppen af tungen på den lange side af laminat bord og bunden af riller på den lange side og på den andre korte ende af brættet. Skub forsigtigt bestyrelsen i åbningen lavet ved at fjerne den beskadigede laminat plankegulv, trykke det ned fast når det er på plads.

•Rengør alle lim fra overfladen af den laminat plankegulv med en fugtig klud. Placer flere tunge vægte på laminat bord til at holde fast tryk på det. Forlade vægtene i stedet for 24 timer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com