Sådan reparation Maytag opvaskemaskiner

August 20

De fleste opvaskemaskine problemer stammer fra maskinen enten ikke fyldes med vand eller ikke afdrypning. Før du kalder en reparatør, se hvis der er nogle enkle løsninger på disse fælles problemer. Boligejer bør have brugerhåndbog til den særlige model for Maytag opvaskemaskine. Dette vil være nødvendige for den rette kabinet demontering, der måtte være nødvendige. Afbryd strømmen til opvaskemaskinen før servicering det.

Instruktioner

Opvaskemaskine dræne ikke fuldt

•Kontrollér afløbet slange, hvor det forbinder til renovationsafgifter under vasken. Brug en skruetrækker til at løsne spændebånd og trække slange ud af garbage bortskaffelse. Søger hindringer og fjerne dem. Tilslut slangen tilbage til skrald bortskaffelse.

•Undersøg vasken diffuseres til Sørg for at det ikke er tilstoppet. Løbe koldt vand ind i afløbet og køre skrald bortskaffelse. Slukke renovationsafgifter og tillade vand at fortsætte løb. Hvis vasken bakker op, er der en træsko i fælden. Fjerne tilstoppe og opvaskemaskinen skal dræne fint.

•Rengør filtersien i bunden af opvaskemaskinen. Sien kan fjernes ved at dreje den plast knop på toppen af det. Du kan trække si og rengør det grundigt. Også inspicere inde til at sørge for der er ingen hindringer i afløbet åbning.

Opvaskemaskine vil ikke fylde

•Undersøg fjorden slange for kinks. Undertiden får slangen en luft lock når opvaskemaskinen først starter. Når dette sker, vil slangen fold sig selv.

•Sørg for, at døren er smækket sikkert. Door-latch kan komme løs efter brug over tid. Der er to skruer, der holder det på plads på døren. Forsigtigt lukke døren og sørg for, at låget ordentligt siddepladser. Hvis ikke, løsne skruerne og holde låsen med dine fingerspidser til at line det op. Stram skruerne ned igen.

•Undersøg indsugningsventilen vand til sediment, som vil medføre forstyrrelser i vandforsyningen. Sluk for vandforsyningen til opvaskemaskinen. Ventilen er placeret bag panelet tå i opvaskemaskinen.

•Tag panelet tå ifølge ejeren er manuel. Fjerne inlet-slangen til ventilen og inspicere skærmbilledet indløb for sediment. Rengør skærmen med en lille tandbørste og vedhæfte slange.

Tips & advarsler

  • Altid afbryde strøm til apparater før reparation dem.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com