Sådan reparation Metal arkivskabe

July 18

Metal arkivskabe tjene som opbevaring nemlig filer og vigtige dokumenter. Mange gange disse kabinetter kan blive beskadiget, og erstatter en kan være både dyrt og en smerte. Men hvis du kan identificere problemet og det er oprettelig, kan du være kunne bryde ud af nogle værktøjer, finde en reservedel og fastsætte hvad der er galt med kabinettet.

Instruktioner

•Figure ud af hvad problemet er med metal kabinet. Hvis fil skuffen er fast, Sørg for sporene afvikles korrekt og at kabinettet ikke er bulet på en sådan måde, at det stopper i skuffen åbnes. Hvis skabet har en ujævn base, undersøge hvis det har fødder, og de er alle i ordentlig reparation. Kontrollere vægtgrænsen for at sikre du ikke er overbelastning i kabinettet.

•Fjern de dele, der er bøjet eller brækket. Hvis der er brudt fødder skal gør den kabinet wobble du fjerne dem ved at skrue dem fra bunden. Hvis skinnerne er bøjet du har brug at fjerne kabinettet skuffe og skru den bøjet jernbane. Hvis der er en bule i kabinettet skal du tage en hammer og pund det så det bøjede metal ikke er trykke mod de interne komponenter længere.

•Udskift de beskadigede dele af arkivskab. Sørg for, at hvis du er nødt til at bestille nye dele, du får dele, der er specifikt for din make og modelnummer, og at disse dele vil arbejde i stedet for dem du tog.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com