Sådan reparation nødgeneratorer

December 25

Sådan reparation nødgeneratorer

Nødgeneratorer levere elektricitet til et hjem under strømafbrydelser. De er ekstremt vigtigt, hvis du vil have noget til at afhænge af i en nødsituation. Generatorer undertiden er defekt og skal repareres, som med alle elektriske udstyr. Det er vigtigt at holde din nødsituation generator velholdt ved at få det kontrolleret årligt, og hurtigt reparere det når du opdager et problem. At have viden om, hvordan du kan reparere din generator kan give dig tryghed når katastrofen rammer.

Instruktioner

Dyrknings lokale love i dit område med hensyn til elektriske reparationer. I tæt befolkede områder, der tendens til at være mere elektrisk koder, der forbyder folk at løse elektriske problemer. Hvis dette er tilfældet, ringe til en autoriseret elektriker til at reparere din generator.

•Drej slukke for strømmen før de indleder eventuelle reparationer. Glemmer dette trin kunne resultere i en potentielt skadelige situation, hvis du tilfældigvis til at bruge dårlige ledninger teknikker, ledninger substandard materialer eller defekt udvidelse.

•Measure volt generator med en AC voltmeter ved at anvende en load bank til generatoren. Anvende load bank på navnepladen, beliggende på generatoranlæg. Hvis generatoren ikke viser mindst 110 volt, udstødningssystemet kunne hindres, motoren kunne være ude af trit, eller der kan være brændt ventiler eller slidt ringene.

•Tjek for blæst sikringer eller afbrydere hvis generatoren nægter at sætte enhver spænding på alle. Dette kan indikere, at du overskrider kapaciteten i generatoren. Du kan være nødvendigt at arbejde tæt sammen med generator forhandler til at løse problemet, eller kontakt en autoriseret elektriker til reparationer.

Tips & advarsler

  • Har din generator kontrolleres årligt for at undgå problemer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com