Sådan reparation og fejlfinding i forbindelse med en elektrisk modstand ovn

May 6

Sådan reparation og fejlfinding i forbindelse med en elektrisk modstand ovn

Selv om elektrisk modstand ovne konvertere næsten 100 procent af deres elektriske energi til varme, koste disse ovne mere at betjene end andre varmeanlæg, følge af varmetab gennem kanalerne. Din elektrisk modstand ovn leverer luft direkte i hele dit hjem, blæse luft gennem kanalerne med store fans over elektriske spoler kaldet elementer. At vide, hvordan at reparere og fejlsøge din elektriske modstand ovn vil hjælpe spare dig tid i serviceopkald og hjælpe med at holde din ovn fungerer mere effektivt.

Instruktioner

•Supervise kontrol indstilling nøje og holde temperaturen under den maksimale 2.192 grader Fahrenheit, hvis elementet i din ovn overophedes og brænder flere gange.

Find "Temperatur" knappen på frontpanelet af den grundlæggende automatisk controller og tryk på for at indstille temperaturen. Slip knappen for at få vist de faktiske kammertemperaturen.

Drej til "temperatur ingsknap", fundet på nederst til venstre i panelet med uret for at hæve temperaturen i setpunkt, eller mod uret for at sænke temperaturen.

•Kontrollér det elektriske panel til udbrændte sikringer eller en udløst circuit breaker, såvel som en elektrisk stikkontakt, hvis din ovn ikke vil opvarmes og cyklus lys lyser ikke op.

Tilslut din ovn sikkert til stikkontakt, eller bruge en som du ved fungerer. Erstatte en udbrændte sikringer. Disse kan blive genkendt af en smeltet metal strimmel, eller en brun misfarvning bag den metal strimmel i vinduet fuse med en ny sikring af samme eller lavere strømstyrke.

•Udskift solid state relæ ved afbryde din ovn fra elektriske power supply, fjerne dækslet kontrol bagsiden din ovn og afbryder terminal ledninger--hvis temperaturen viser en forkert læsning.

Markere ledninger med tape, fjerne relæ skiver, møtrikker, skruer og relæ, og derefter installere en ny relæ. Tilslut de markerede terminal ledninger, erstatte dækslet tilbage kontrol og reconnect elektrisk strømforsyningen til din ovn.

•Udskift et defekt, brændt ud varmelegeme i din ovn ved første afbryde din ovn fra elektriske power supply. Fjerne terminaldækslet på bagsiden af din ovn og løsne de terminal nødder på det element, du vil erstatte med en skruenøgle.

Opmærksomme på de ledninger og placering. Åbner døren, uddrag den udbrændte varmeelement og skub det nye element i dens sted.

Find den isolerende porcelæn bøsning i bagsiden af din ovn, og tråd fører af det nye element gennem. Spænd terminal nødder helt med en skruenøgle og bruge en wire cutter til at skære overskydende bly wire.

Erstatte terminaldækslet og reconnect ovn til den elektriske strøm.

Tips & advarsler

  • )

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com