Sådan reparation porcelæn emalje på en GE apparat

October 23

GE apparater såsom komfurer, vaskemaskiner og tørretumblere er bygget med en frakke af porcelæn emalje maling på den udvendige kabinet. Malingen skaber en glat overflade samtidig beskytte metal mod rust. Som med enhver maling formulering, kan porcelæn emaljen på en GE appliance hakker eller ridset hvis en skarp genstand rammer mod kabinettet. Dette skader udseendet af dit apparat, men kan også tilskynde ruster. Matche farven på dit apparat til en reparation kit, der indeholder en flaske af porcelæn emalje maling. Reparationen tager kun et par minutter, efterfulgt af tørring tid.

Instruktioner

•Squeeze den affedtningsmiddel rengøringsmiddel på en fugtig svamp til at rense området på GE apparatet, der skal repareres. Tør væk fedt, især på brændeovne samt snavs, der kan holde porcelæn emalje maling fra fastholdelsen af overfladen.

•Tør område med foldet papirhåndklæder.

•Shake flaske af porcelæn emalje maling i dine reparation kit at blande indholdet.

•Applicer porcelænsemaljerede for ridser, rifter og chips på GE apparatet. For dybe huljern, gælder en enkelt pels og lad porcelænet emalje tør for længden af tid anbefalet på pakken, typisk natten, derefter tilføje endnu et lag af maling til reparation til at udfylde skaden.

Tips & advarsler

  • Anvende reparation maling til ridser i retning af skaden, snarere end side til side, for at gøre malingen opblande i hos den kabinettets over ade.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com