Sådan reparation Pull ledningen retraktion foråret på en Toro Snowblower

January 2

Retraktion foråret i Toro snowblower viger starter ledningen rundt om remskiven, når du starter motoren. Over tid, foråret begynder at svække, og i nogle tilfælde, det vil bryde, som kræver du at erstatte den. Pull forret på en lille motor er en enkel del bestående af en trisse, rekyl foråret og pull ledningen. Udskiftning af nogen af delene er ikke svært og kræver ikke specialværktøj. Erstatte igangsætter ledningen, når du har alt fra hinanden så godt. Fremgangsmåden er den samme for de fleste små motorer, uanset mærket. Den gennemsnitlige gør-det-selv kan genopbygge start mekanismen i mindre end en time.

Instruktioner

•Sæt Toro snowblower på en plan overflade. Trække tændrør ledningen fra stikket på toppen af motoren, fatte boot og trække det væk fra stikket. Trække ikke af wiren selv eller du vil skade det.

•Tag skruerne sikring starteren forsamling til motoren ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Trække starter fra motoren og lægge den ansigt på en plan overflade.

•Klippe den eksisterende ledning på starteren forsamling og Fjern håndtaget ved hjælp af en saks. Tillade nogen form for spænding at gå ud af starter foråret ved at tillade det at dreje mod uret langsomt. Fjerne skrue og washer sikring remskive til starteren boliger ved hjælp af en stjerneskruetrækker.

•Træk trisse fra starteren boliger og sæt den til side. Fjern det gamle foråret og kassér den. Placer et nyt forår i boliger, indsætte den nederste ende af foråret i åbningen i huset.

•Sæt trisse på bolig med den øverste ende af foråret går ind i åbningen på friktionsskiven er sikret. Installere vaskemaskine og skrue for trisse ved hjælp af en stjerneskruetrækker.

•Drej remskive med uret, indtil du føler foråret begynder at stramme. Tilbage fra en fuld tur og derefter placere C-clamp over en trisse og starter huset. Sørg for åbningen for ledningen på trisse linjer op med åbningen på starteren boliger. Stramme C-clamp, så det holder remskiven på plads.

•Sæt ene ende af den nye ledning gennem hul af huset og ind i starteren remskive. Binde en knude i slutningen af det, således at det forbliver på friktionsskiven er sikret. Indsæt anden enden af ledningen gennem starter håndtag og binde en knude for at sikre det.

•Åbn C-clamp på friktionsskiven er sikret og tillade trisse at trække starter rebet ind i huset. Træk ledningen ud flere gange for at sikre rekyl fungerer korrekt.

•Sæt starteren boliger på Toro snowblower motor og installere skruer ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Sæt tændrør ledning på stikket, og sørg for det klikker på plads.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com