Sådan reparation rådnet rand bestyrelser

April 7

Rand boards, også kendt som rand strøer, er vigtige bestanddele i dæk konstruktion. En rand board er placeret under dæk boards langs udkanten af dæk, typisk lavet af en 2-af-6 stykke af tømmer. Rand boards bære ikke så meget vægt som de regelmæssige strøer på undersiden af dækket. Du kan bruge disse bjælker for at hætten dæk langs ydersiden så det ser mere færdigt. Over tid, dette board kan blive rådnet på grund af sin eksponering for elementerne, og du bliver nødt til at erstatte det.

Instruktioner

•Fjern alle dæk skruer, der holder rådnet rand bestyrelsen i sted ved hjælp af en boremaskine. Find de tværbjælke bøjler holding rand bestyrelsen til huset. Bestyrelsen vil sidde i den tværbjælke bøjle ind i huset.

•Hold ene ende af tværbjælke bøjlen op og have en hjælper løsne tværbjælke bøjlen fra dens aktuelle placering med en boremaskine. Hold rand bord, så det ikke falder når tværbjælke bøjlen er løsnet. Indstille tværbjælke bøjlen afsat til fremtidig brug.

•Measure rand bestyrelsen du bare fjernet, så du kan installere en ny rand bestyrelse den rigtige størrelse. Markere den nye rand bestyrelse på det rigtige sted og line up bladet af en rundsav til mark ombord rand.

•Klippe lige igennem randen bord med rundsav på den ønskede placering og line det op hvor den gamle, var at kontrollere den korrekte størrelse blev skåret. Skubbe tværbjælke bøjle tilbage op på plads og skru den på væggen med en boremaskine.

•Skru to udvendige dæk skruer i hver tværbjælke kører ind i rim bestyrelsen. Flyt ned hele stykke, indtil det er solidt fastgjort til bunden af bunken. Inspicere rand bestyrelsen og kontrollere du har korrekt installeret det og at det er sikkert alle steder.

Tips & advarsler

  • Altid bære sikkerhed goggles når du arbejder med en rundsav. Dette vil hjælpe med at beskytte dine øjne mod flyvende stykker af træ og andet snavs.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com