Sådan reparation ramme maling

November 2

Sådan reparation ramme maling

Nogle gange maling på en ramme, bruges til at holde en kostbar foto eller andre illustrationer bliver beskadiget, som kan være grimme. Det er fristende at smide rammen og købe en ny, men som kan være kostbare og unødvendige. Du kan træffe visse foranstaltninger til at genoplive ridset og tilhugget ramme maling i en fejlfri og umærkelig måde. Proceduren vil sikre en langvarig, målbart reparation.

Instruktioner

•Rengør debris og løs maling fra rammen. Med rammens glas fjernet, brug en blød, fugtig klud og en mild renere på rammen.

•Vurdere ramme skal repareres. Læg mærke til hvor mange ridser og chips er i malingen. Afgøre, om kun overfladen malingen er beskadiget. Nogle gange kan et skrab i malingen gå dybt ind i den ramme, at skabe en gouge i rammen. Korrekt vurdering af skaden vil bestemme mængden arbejde, der er nødvendige for at bringe maling tilbage til sin oprindelige form.

•Fyld gouges i rammen med træ fyldstof. Sikre at fyldstof blander pænt med resten af rammen og anvendes uden problemer. Tillad den træ fyldstof til tørre.

•Match rammens maling farve til en lignende maling farve i en butik. Tage rammen med dig for at sikre et godt match. Opmærksomme på den maling glans. Hvis den aktuelle maling er en mat finish, ikke Vælg en blank maling til din reparation. Oftentimes, har håndværk og hobby butikker små stykker papir som lånere kan teste maling prøver. Det sikrer en sand kamp fordi malingen kan ses, når det tørrer.

•Applicer den nye maling til afsnittene ridset af rammen ved hjælp af en lille pensel. Brug tynde lag af maling til at sikre ensartethed og glathed. Give tid til malingen til at tørre mellem hvert lag.

•Varnish hele rammen ved hjælp af polyurethan og en svamp børste. Der vil forsegle de nyligt malede områder samt bringe livet tilbage til den ældre maling på rammen. Hvis de nyligt malet sektioner ikke helt matche resten af rammen, vil lak blande alting sammen.

•Wait 24 timer eller den angivne af polyurethan lak fabrikanten for lakken tørre tid. Derefter kan du vende tilbage til glas til rammen og indsætte et billede af dit valg.

Tips & advarsler

  • Maling og lak i et godt ventileret område.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com